Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantiegeld, deeeeeeel twee

Wat zijn jullie lieverds zeg. Met al die fijne reacties. Gisteren moest ik daar nog even om huilen en toen bedacht ik dat het klaar is. Mijn gejank dan hoor.
Ik ga zeker wat stappen ondernemen. Hoe en wat ga ik nog even op 'broeden'.

Gisteren zou dochter bij een vriendinnetje logeren. Helaas had haar moeder een migraine aanval. Dus vroeg ik aan dochter of ze dan hier wilden logeren. Dat was ook goed. Zo tufte ik heen en weer naar de stad om ze op te halen. Ik moest bij thuiskomst nog wel even werken. Om 17.15 uur hield ik het voor gezien daarmee. Met zijn drietjes reden we nog naar de H.ema voor een 4 uurtje. (Nou eerder dus een half zesje :))

Er waren wel heeeeeel veel leuke papier en stickerdingen in de aanbieding. Met een cadeaukaart nog van mijn verjaardag ging ik lekker los. Ik kocht ook vast wat leuke spullen voor mijn zusje haar verjaardag. De postbode bracht een leuk boek (blog ik binnenkort wel over). Mijn haar is trouwens weer strak in model. Voelt echt fijn. Ik heb het vandaag nog even 'uitgroeitechnisch' bijgekleurd.

Voor de rest was het een rustig dagje vandaag. Rond drie uur werd het vriendinnetje van dochter opgehaald.
M. en ik zouden nog naar de bioscoop. We hebben gratis kaarten gekregen voor de film Surprise (dankzij onze crowdfundingsactie).

Ik voelde er weinig voor om de deur uit te gaan. Dus verzon ik een maaltijd met 6 eieren die op moesten. En vanavond keken we op N.etflix voor de tigste keer 'Verschrikkelijke Ikke'. Heerlijk met een haakwerkje op de bank, lekker onder een dekentje.

Afgelopen dinsdag kwam mijn vakantiegeld binnen. Erg fijn. We hadden ook gehoopt dat het belastinggeld al binnen zou zijn. Helaas nog niet. Het vakantiegeld heb ik op de vakantierekening gezet. Vandaag heeft M. gekeken wat het kost om binnen Amerika te vliegen deze zomer. Nou, dat zijn nog wel pittige prijzen.

Dus kiezen we er waarschijnlijk voor om voor ruim twee weken een auto te huren en vanaf New York richting Michigan te rijden. M. gaat dit uitzoeken qua kosten en voorwaarden.

Morgen ga ik de zolder opruimen. Ik ben begonnen met het uitzoeken van mijn brei/haakgarens. Aangezien ik een megaverzamelaar ben, heb ik heel wat verschillende garens liggen. De eerste 16 bollen heb ik via M.arktplaats verkocht. Geen wereldbedrag voor gekregen, maar het ruimt lekker op.
Voor Amerika kan ik nog wel wat zakgeld gebruiken ook haha.

Reacties

  1. Ik had je bericht gisteren gemist, maar ik wil nog even zeggen dat ik met je meeleef. Problemen op het werk: ik heb er jammer genoeg in het verleden ook ervaring mee gehad, en ik weet dus maar al te goed hoe heftig dat kan zijn.
    Veel sterkte toegewenst en ik hoop echt dat het opgelost raakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik had hem gemist. Maar wat herkenbaar.. Hou je sterk hoor! (al zijn het laten van die tranen zo af en toe ook écht wel lekker en nodig!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook ik had je berichtjes niet meegekregen, maar wil je alsnog sterkte wensen. Denk eraan: je werkt om te leven en je leeft niet om te werken, hoor!
    sterkte

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z