zaterdag 30 mei 2015

Vakantiegeld, deeeeeeel twee

Wat zijn jullie lieverds zeg. Met al die fijne reacties. Gisteren moest ik daar nog even om huilen en toen bedacht ik dat het klaar is. Mijn gejank dan hoor.
Ik ga zeker wat stappen ondernemen. Hoe en wat ga ik nog even op 'broeden'.

Gisteren zou dochter bij een vriendinnetje logeren. Helaas had haar moeder een migraine aanval. Dus vroeg ik aan dochter of ze dan hier wilden logeren. Dat was ook goed. Zo tufte ik heen en weer naar de stad om ze op te halen. Ik moest bij thuiskomst nog wel even werken. Om 17.15 uur hield ik het voor gezien daarmee. Met zijn drietjes reden we nog naar de H.ema voor een 4 uurtje. (Nou eerder dus een half zesje :))

Er waren wel heeeeeel veel leuke papier en stickerdingen in de aanbieding. Met een cadeaukaart nog van mijn verjaardag ging ik lekker los. Ik kocht ook vast wat leuke spullen voor mijn zusje haar verjaardag. De postbode bracht een leuk boek (blog ik binnenkort wel over). Mijn haar is trouwens weer strak in model. Voelt echt fijn. Ik heb het vandaag nog even 'uitgroeitechnisch' bijgekleurd.

Voor de rest was het een rustig dagje vandaag. Rond drie uur werd het vriendinnetje van dochter opgehaald.
M. en ik zouden nog naar de bioscoop. We hebben gratis kaarten gekregen voor de film Surprise (dankzij onze crowdfundingsactie).

Ik voelde er weinig voor om de deur uit te gaan. Dus verzon ik een maaltijd met 6 eieren die op moesten. En vanavond keken we op N.etflix voor de tigste keer 'Verschrikkelijke Ikke'. Heerlijk met een haakwerkje op de bank, lekker onder een dekentje.

Afgelopen dinsdag kwam mijn vakantiegeld binnen. Erg fijn. We hadden ook gehoopt dat het belastinggeld al binnen zou zijn. Helaas nog niet. Het vakantiegeld heb ik op de vakantierekening gezet. Vandaag heeft M. gekeken wat het kost om binnen Amerika te vliegen deze zomer. Nou, dat zijn nog wel pittige prijzen.

Dus kiezen we er waarschijnlijk voor om voor ruim twee weken een auto te huren en vanaf New York richting Michigan te rijden. M. gaat dit uitzoeken qua kosten en voorwaarden.

Morgen ga ik de zolder opruimen. Ik ben begonnen met het uitzoeken van mijn brei/haakgarens. Aangezien ik een megaverzamelaar ben, heb ik heel wat verschillende garens liggen. De eerste 16 bollen heb ik via M.arktplaats verkocht. Geen wereldbedrag voor gekregen, maar het ruimt lekker op.
Voor Amerika kan ik nog wel wat zakgeld gebruiken ook haha.

3 opmerkingen:

 1. Ik had je bericht gisteren gemist, maar ik wil nog even zeggen dat ik met je meeleef. Problemen op het werk: ik heb er jammer genoeg in het verleden ook ervaring mee gehad, en ik weet dus maar al te goed hoe heftig dat kan zijn.
  Veel sterkte toegewenst en ik hoop echt dat het opgelost raakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik had hem gemist. Maar wat herkenbaar.. Hou je sterk hoor! (al zijn het laten van die tranen zo af en toe ook écht wel lekker en nodig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik had je berichtjes niet meegekregen, maar wil je alsnog sterkte wensen. Denk eraan: je werkt om te leven en je leeft niet om te werken, hoor!
  sterkte

  BeantwoordenVerwijderen