zaterdag 4 april 2015

Paaaaaaasvakantie en we doen het niet

Donderdag ruim na 18.00 uur, verliet ik mijn werkplek. Met een volledig leeg postvak in. (Ik had een mapje gemaakt, NA de vakantie en daar alles ingesleept haha). Vrijdag moest ik wel een beetje bijkomen van de drukke werkweek. Ik draaide drie wassen, deed wat afwas en frøbelde aan een tas. Van allerlei haaksels die ik ooit had gemaakt, bekleedde ik een AHtas (zo'n jute).
Superleuk geworden vind ik zelf.

Vanmorgen gingen we met ons drie nog e v e n naar de stad. Dochter bedacht dat ze toch nog een nieuwe broek moest hebben voor deze vakantie. Nou, we hebben ons aardig door de drukte 'heengeslagen'. Ik paste een mooie bikini, tenminste het broekje. Wie het model van het topje bedacht heeft, had geen 44+ vrouw in gedachten, borsttechnisch dan. 

Ik deed ook nog zo'n nieuwerwetsche bh aan, met tig van die extra bandjes. Niet aan mij besteed. Die zag je onder mijn hemdje vandaan komen.
Op de valreep zag ik nog een bikini met groot broekje en leuk effen topje. Die heb ik zonder te passen meegenomen. Straks maar zien hoe het staat. Op hoop van zegen.

Over de aanpassing van de hypotheekrente. Dat doen we dus niet. We zouden wel besparen hoor, over de 10 jaar looptijd, maar zo miniem. Houden we het geld van de teruggave voor andere huiszaken en natuurlijk extra aflossen.

Morgen gaan we voor de paasdagen naar mijn schoonouders. Lekker met de trein. Vanavond zijn we uitgenodigd om bij mijn ouders te eten. Gezellig en handig, gezien de ontplofte 'bom' hier in huis. 

Gelukkig hebben we nog 1 dag voor het bedenken van setjes en inpakken. We vliegen dinsdagochtend naar Turijn. 

Morgen blog ik hopelijk nog en verder is het een beetje afhankelijk van de wifi in ons vakantiehuisje. We hebben er in ieder geval veel zin in. Een weekje zon en met ons drie samen. Poes gaat uit logeren, mijn vader gaat deze week met de riolering bezig, allemaal goed geregeld.

Fijn paasweekend altesaam. Ben benieuwd naar jullie plannen :) 

11 opmerkingen:

 1. Fijne dagen en alvast leuke tijd in Turijn gewenst. Lekker naar de zon.
  Ik heb nog een vraagje over de aanvraag van die hypotheek rente aanpassing. (als je dat wil en tijd hebt te beantwoorden) Heb je gewoon naar de klantenservice gemaild. Wij hebben eens gebeld en kregen toen een afspraak door de neus geboord. Bij de bevestigingsmail zat een brochure met de kosten en we schrokken ons dood, het gesprekje zou zo ongeveer 800 euro gaan kosten. Snel weer afgezegd. Maar we willen wel graag weten of het zin heeft over te sluiten. Fijne dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh a-sociaal, 800 euro. Wij zijn bij ASR met onze hypotheek en hebben gewoon gemaild met de vraag wat het zou kosten. Aan de hand daarvan kregen we een nieuwe offerte. Als ik jou was zou ik nogmaals mailen en vragen om een vrijblijvende offerte.

   Verwijderen
  2. Ik heb gebeld en daarna werd er vrijblijvend een mail gestuurd met alle bedragen, nieuwe rente en besparing er in beschreven. De boel word in orde gemaakt en wij sluiten wel over en maken er een leuke winst mee.

   Verwijderen
  3. Heel veel dank voor de antwoorden.

   Verwijderen
 2. Fijne paasdagen! Geniet er van met z'n 3'tjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat heerlijk. Geniet van jullie vakantieweekje met zijn drietjes! Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk paar daagjes weg, hier morgen paasontbijt met 25 man!.
  Ook leuk,verder niks op de planning zover.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alvast een hele fijne vakantie in Turijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het enige wat wij altijd doen met Pasen, is ontbijten (langzaam verschoven naar lunch, toen de kinderen ouder werden) met warme broodjes en een extra ei. Verder geen bijzonderheden. Is niet aan ons besteed. Ik eet liever op een willekeurige dag zomaar eens een kaasfondue bijvoorbeeld, omdat het lekker is en om te vieren dat we het leuk hebben samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mocht het er niet meer van komen: een héle fijne vakantie voor jullie alledrie!

  BeantwoordenVerwijderen