Doorgaan naar hoofdcontent

Het rijke wijf 'goes international'

Vandaag ontving ik een verrassingsbedrag voor mijn e-book in wording. 
Een grootaandeelhouder uit het buitenland heeft maar liefst 20 crowdfundingscertificaten gekocht. Jihaaaa, het rijke wijf 'goes international'.
Echt superleuk. Nog 17  0 certificaten te gaan voor 1 mei. Dat moet goedkomen. 'Update' Ze zijn uitverkocht, whoehoe.

Mocht je nog twijfelen, je kunt er niets mee verliezen. Je inleg komt gegarandeerd terug. Bij verkoop van alle certificaten krijg je naast je inleg ook mijn (nog te schrijven) e-book. Wanneer ik heeeeel populair word krijg je naast je inleg + het e-book ook nog eens een leuk rendement.
Wie wil dat nou niet? #eindepromopraat

Afgelopen weekend stond in het teken van dochter haar verjaardag.
Na een slapeloze vrijdagnacht (ik ben niet zo goed in feestjes enzo) was het veel te snel zaterdag. We kregen niet eens heel veel bezoek, maar toch maakte ik me (voor niets) druk. Ik had mijn maandelijkse ongezellige periode, dat maakte mijn lontje nog net iets korter :(

Ondanks alles houden M. en dochter (geloof ik) nog wel van me. Zaterdagavond was ik al redelijk 'gesloopt'. Zondagmiddag volgde nog een 'afternoon tea' voor 4 schoolvriendinnen van dochter. Gelukkig supergezellig hoor. Maar wat een energieslag.

Vanmorgen ben ik een half uurtje later begonnen op het werk. Het was superdruk. Ik kon er niet tegen werken. Om 16.00 uur zou ik naar huis. 
Dat werd weer 16.45 uur. Bij thuiskomst trof ik mijn vader. Hij had me al gebeld op het werk, of hij de kapotte trekschakelaar in de douche moest vervangen. Nou, graag.... Daarna wilde hij nog wel e v e n een stopcontact in onze slaapkamer aanleggen. Ik heb in mijn 'pantalon geassisteerd'.
Om 19.30 uur ging mijn vader pas weg. Het is gelukkig wel allemaal gelukt. 
M. en dochter hadden ondertussen al gegeten. Ik at heel ongezellig in mijn uppie.

Ik vroeg me af hoe we dat vorig jaar hebben gedaan? Na het werken naar huis, wat eten, kluskleding aan, naar het nieuwe huis en aan de slag tot een uur of tien. Dat trek ik nu echt niet meer. 

De 'nieuwigheid' van het klussen is er ook af. Vorig jaar vond ik het ook nog wel leuk en stoer om te doen. Nu wil ik er zo snel mogelijk van af zijn. Maarja, dat geduld niet onder mijn sterke punten valt wist ik al haha.

Reacties

  1. Besloten ook enkele certificaten te kopen, ga vannacht even bedenken hoeveel en morgen je dan mailen. Nu geen puf meer in bedenken etc ;-)
    Slaap ze voor straks en mail je dus morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk... Een fijn bericht voor mij zo voor het slapen gaan. Dank je wel alvast @colorfullworldblog Ik laat me verrassen morgen.

      Verwijderen
  2. Verhuizen en klussen is gewoon overleven. Geloof me, ik loop (geloof ik) een jaar op jullie voor. Augustus 2013 verhuisd, na máánden klussen in de bloedhitte, met te weinig mensen wegens vakantieperiode. Toen ongeveer een jaar héél weinig gedaan, en nu krijg ik de laatste maanden pas weer zin om weer eens wat klussen aan te pakken. Ik kán wonen, de versiering is minder belangrijk....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk om je van de week te ontmoeten, ik kende je gezicht al van je tv optreden. Zodoende herkende ik je ook. :-)
    Veel succes morgen.
    Ik hoop dat we elkaar nog een keer treffen, ergens in ons drukke bestaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z