Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 april 2015

Het rijke wijf 'goes international'

Vandaag ontving ik een verrassingsbedrag voor mijn e-book in wording. 
Een grootaandeelhouder uit het buitenland heeft maar liefst 20 crowdfundingscertificaten gekocht. Jihaaaa, het rijke wijf 'goes international'.
Echt superleuk. Nog 17  0 certificaten te gaan voor 1 mei. Dat moet goedkomen. 'Update' Ze zijn uitverkocht, whoehoe.

Mocht je nog twijfelen, je kunt er niets mee verliezen. Je inleg komt gegarandeerd terug. Bij verkoop van alle certificaten krijg je naast je inleg ook mijn (nog te schrijven) e-book. Wanneer ik heeeeel populair word krijg je naast je inleg + het e-book ook nog eens een leuk rendement.
Wie wil dat nou niet? #eindepromopraat

Afgelopen weekend stond in het teken van dochter haar verjaardag.
Na een slapeloze vrijdagnacht (ik ben niet zo goed in feestjes enzo) was het veel te snel zaterdag. We kregen niet eens heel veel bezoek, maar toch maakte ik me (voor niets) druk. Ik had mijn maandelijkse ongezellige periode, dat maakte mijn lontje nog net iets korter :(

Ondanks alles houden M. en dochter (geloof ik) nog wel van me. Zaterdagavond was ik al redelijk 'gesloopt'. Zondagmiddag volgde nog een 'afternoon tea' voor 4 schoolvriendinnen van dochter. Gelukkig supergezellig hoor. Maar wat een energieslag.

Vanmorgen ben ik een half uurtje later begonnen op het werk. Het was superdruk. Ik kon er niet tegen werken. Om 16.00 uur zou ik naar huis. 
Dat werd weer 16.45 uur. Bij thuiskomst trof ik mijn vader. Hij had me al gebeld op het werk, of hij de kapotte trekschakelaar in de douche moest vervangen. Nou, graag.... Daarna wilde hij nog wel e v e n een stopcontact in onze slaapkamer aanleggen. Ik heb in mijn 'pantalon geassisteerd'.
Om 19.30 uur ging mijn vader pas weg. Het is gelukkig wel allemaal gelukt. 
M. en dochter hadden ondertussen al gegeten. Ik at heel ongezellig in mijn uppie.

Ik vroeg me af hoe we dat vorig jaar hebben gedaan? Na het werken naar huis, wat eten, kluskleding aan, naar het nieuwe huis en aan de slag tot een uur of tien. Dat trek ik nu echt niet meer. 

De 'nieuwigheid' van het klussen is er ook af. Vorig jaar vond ik het ook nog wel leuk en stoer om te doen. Nu wil ik er zo snel mogelijk van af zijn. Maarja, dat geduld niet onder mijn sterke punten valt wist ik al haha.

Would you like to comment?

 1. Besloten ook enkele certificaten te kopen, ga vannacht even bedenken hoeveel en morgen je dan mailen. Nu geen puf meer in bedenken etc ;-)
  Slaap ze voor straks en mail je dus morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk... Een fijn bericht voor mij zo voor het slapen gaan. Dank je wel alvast @colorfullworldblog Ik laat me verrassen morgen.

   Verwijderen
 2. Verhuizen en klussen is gewoon overleven. Geloof me, ik loop (geloof ik) een jaar op jullie voor. Augustus 2013 verhuisd, na máánden klussen in de bloedhitte, met te weinig mensen wegens vakantieperiode. Toen ongeveer een jaar héél weinig gedaan, en nu krijg ik de laatste maanden pas weer zin om weer eens wat klussen aan te pakken. Ik kán wonen, de versiering is minder belangrijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om je van de week te ontmoeten, ik kende je gezicht al van je tv optreden. Zodoende herkende ik je ook. :-)
  Veel succes morgen.
  Ik hoop dat we elkaar nog een keer treffen, ergens in ons drukke bestaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen