Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 maart 2015

Vervolg letselschade

Voor degenen die hier nog niet zo lang lezen. Vorig jaar in augustus botste ik met mijn auto op een tegenligger die van zijn weghelft 'spontaan' op mijn weghelft geslipt was.

Na heftige schrik en een megadikke voet dacht ik dat ik met wat rust er 'zo weer' zou zijn. Helaas kwamen er andere, aan het ongeluk gerelateerde, klachten en ben ik sinds februari weer volledig beter gemeld op mijn werk.

Mijn voet/enkel is af en toe nog wat van de leg. Gelukkig heb ik een goede kinetisch chiropractor. Om de 3 weken zet hij weer e.e.a. recht qua botjes in mijn voet. In de rest van mijn lijf corrigeert hij daar waar nodig en dan kan ik er weer tegenaan.

Ik was altijd iemand met heel veel energie. Helaas is die energievoorraad nog een stuk minder. Hopelijk komt dat ook weer terug. Nou, tot zover de inleiding.

Vorige week schreef ik al over het contact met de verzekering van de tegenpartij. Wel via mijn tussenpersoon. Deze week heb ik gevraagd of er al meer bekend is. Want het huisbezoek inzake het ongeluk vond in november plaats. Ik wil de zaken nu wel heeeeeel graag afronden.
Binnenkort kan ik een schrijven ontvangen. Dus ik ben benieuwd.

Maandag voor het laatst geblogd. De week vlooooooog weer eens voorbij. Gisteren had ik Mindfulness. En ben ik VERGETEN om heen te gaan. Zo raar. Ik kwam terug van mijn lunchpauze en zag de 'pop-up' van mijn digitale agenda op mijn scherm. Die ochtend had ik nog in mijn papieren agenda geschreven en gekleurd. Hmmmm..... Laat ik het er maar op houden dat ik heel mindful was gisteren haha.

Vorige week hadden we echt een kudde boodschappen gedaan. Van M. mocht ik niet meer mee op boodschap. Ik kocht teveel. Wat een heerlijkheid om de planken, koelkast en vriezer vol te hebben staan. Ik had allerlei menuutjes bedacht. Niet vastgepind per dag, want daar word ik altijd wat kriegelig van.

We hebben al 4 avonden ons aan de menuutjes gehouden. Lekker gegeten ook. Kreeg 2x complimenten van dochter (dat is bijzonder, dat ze het wel heel lekker vond). Nou ben ik geen sterkok hoor, dat je dat niet denkt. Pasta en rijstgerechten, daar ben ik goed in. Vorige week maakte ik een stamppot, met spitskool. Werkelijk, het wilde bijna niet van onze borden en vorken af, net stopverf. M. en dochter hebben het wel beleefd opgegeten.

Vandaag een heerlijke vrije dag voor de boeg. Poes Semmie vond het raar dat ik om 5.54 uur nog niet wakker was. De wekker gaat normaal om 5.51 uur. Dus ze deed van alles om mijn aandacht te trekken. Dat lukte. Gelukkig wil ze ook via het platte dak naar buiten. Rond 07.10 uur stond dochter naast bed. Ik zei, ik ben vrij hoor. Ze wilde graag even bij me in bed liggen. <3 Altijd gezellig.

Rond 8.00 uur keerde de rust 'weder' in huize rijke wijf. Ik heb nog heerlijk een uur liggen doezelen. Verrukkelijk. Nu bedenken wat ik allemaal wil/kan doen. Ik bedenk altijd 10x meer wat ik wil doen, dan ik tijdstechnisch kan doen. Herkenbaar voor iemand?

Fijne dag. Gezellig dat je hier even weer kwam lezen.

Would you like to comment?

 1. Whoeha!! Nog zo'n 'gek'! Sorry hoor.. maar hier staat de wekker op 6.21 uur. Moest lachen om je 5.51... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk is het binnenkort afgerond met de verzekering wat betreft de letselschade. Ik werk zelf bij een verzekeringsmaatschappij en weet dat zo'n afwikkeling veel tijd in beslag neemt.
  Goed bezig met de menuutjes. Ik heb in mijn hoofd ook meestal een weekplanning qua menu's waar ik dan de boodschappen op aanpas. Maar het is geen strakke planning, meer een richtlijn.
  En dat van een waslijst met things-to-do ken ik. Komt meestal weinig van terecht :(

  Geniet van je vrije dag (maar daar was je al goed mee bezig).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook kekker mindfull in bed,. Jouw man doet de boodschappen deze week en jij mag nket mee.,? Haha, geweldige man heb je toch.
  Jammer dat je energie nog steeds niet op het juiste peil is, sterkte gewenst en leuk stukje tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn wekker staat iets later, alhoewel hij eigenlijk helemaal niet meer aan hoeft te staan. Helaas. Toch vind ik het prettig om een 'normale' dag te hebben. Met 'shit - nu al de wekker' momenten.
  Je schrijft leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk krijg je vlug duidelijkheid van de verzekering. En mijn dochter is de laatste weken ook tevreden. Het menu voor komende week kan ook weer door de beugel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je gauw wat meer duidelijkheid krijgt!
  Over koken, ik kan best aardig koken al zeg ik het zelf maar hollandse pot is hier niet besteed;).
  En als iedereen de deur uit is om 8.00 kruip ik weer terug met de hond vaak;)
  Heerlijk,hond lekker op bed en tukken maar!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen