woensdag 25 februari 2015

Minivakantie en een extra aflossing op de hypotheek

Om 17.00 uur vanmiddag startte mijn mini vakantie. Morgen heb ik een dag vrij genomen. M. ook. 's Ochtends doen we een 'rondje' puinruimen (wat een slagveld in huis) en klussen. 's Middags gaat M. na 16 weken weer eens naar de kapper. Even zijn grijze manen temmen zeg maar.

Dochter verwacht ik ergens in de loop van de dag terug. Ze wordt thuisgebracht. Erg luxe. Vandaag stuurde ze een foto van haar nieuwe schoenen. Gekregen van haar tante. Echt fijn zo'n suikertante met schoenen- en kledingzaak haha.

Ik kreeg van een aantal mensen de vraag welke comedy we kijken bij Netflix. Dat is momenteel Modern Family. Een wat oudere serie. Voor ons heerlijk ter ontspanning. Gisteren moest M. zo hard lachen dat poes Semmie van zijn schoot gleed.

Overmorgen begint House of Cards weer met een nieuwe serie. Wie van jullie volgde dat nog meer?
Verder keken wij de afgelopen periode o.a. Drop Dead Diva en Suits. 
We hebben de pilot van Breaking Bad bekeken, maar daar vonden we allebei niet zoveel aan.

Bedankt weer voor al jullie lieve reacties. Gisteren zat ik er wel een beetje doorheen. Het feit dat de verzekering van de tegenpartij het doet overkomen dat ik 'niet objectiveerbaar letsel heb' las voor mij als: 'U heeft u wel een beetje aangesteld rijk wijf'. Maargoed. Misschien ben ik wel wat 'overgevoelig' op dat gebied. Vandaag op het werk noemde iemand dat ze in de wandelgangen gehoord had dat ik niet alleen vanwege de aanrijding thuis zat. Ach, met alle verhalen die altijd overal de ronde doen zou ik maarzo van alles mankeren.

Mijn ouders zeiden vroeger vaak: 'Ze kunnen beter over je praten, dan van je vreten'. Of, iets groffere versie: 'Laat ze maar lullen, een olifant heeft toch de dikste'. :)

Het is nu 19.00 uur. Ik sta nog niet helemaal in de ontspanstand. Er zit nog een was in de machine. Met beddengoed. Zodra dat klaar is, vind ik het welletjes voor vandaag.

Oh ja, nog hypotheekaflosnieuws. Mijn salaris is gestort vandaag. Dus dacht ik, zal ik nog een extra aflossing doen? Omdat het zo verslavend werkt, boekte ik nog 500 euro over. Staan we alop 1000 euro extra aflossing voor dit jaar. Zie de 
aflospagina

10 opmerkingen:

 1. Laat het kletsen lekker langs je heen glijden (hoewel dat makkelijker gezegd is dan gedaan) geniet van jullie minivakantie! Heerlijk. Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wij hadden een nog grovere versie, zal ik hier maar niet noemen:-)
  Wij keken ook House of Cards maar zijn blijven haken bij seizoen 1, maar gaan zeker verder kijken. Vinden het een zeer goede serie. Maar er is zoveel wat we willen en zo weinig tijd.
  Geniet van je mini vakantie.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker van die extra aflossing :-)
  Wij hebben de hele serie van Breaking Bad al gezien en wij vonden hem echt super. Ik vind het de mooiste serie die er gemaakt is en het was jammer toen we alles hadden gezien. Ik moest er eerst een beetje inkomen en de karakters leren kennen. Heel interessant om te zien hoe de karakters veranderen in de loop van de serie,

  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier in Rotterdam wordt vaak gezegd: ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul fietsen ;) En ze hebben gelijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig met aflossen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk inmiddels in de vakantie-modus en kun je lekker genieten van een paar dagen vrij.
  Je moet maar zo denken dat men je in ieder geval de moeite waard vind om over te kletsen. En verder proberen het naast je neer te leggen. Dat soort geroddel in de wandelgangen zegt meer over hun dan over jou.

  En nog fijn een aflossing gedaan!

  Ik ga nog even aan het leren voordat de meiden wakker zijn en er niets meer van komt. Ik heb vanaf gisteravond zes uur ook een mini-vakantie van vier dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hai, WIj hebben op Neetflix de hele Breaking Bad serie gekeken. Van de pilot draai je inderdaad niet warm, maar dan........ je kijkt met hele andere ogen naar die vroegere scheikunde leraar. Yelena heeft helemaal gelijk. Give it a chance! Een andere leuke serie is Lilyhammer, type Soprano's. En uiteraard volgen we HoC. Je gaat goed zeg met aflossen.En roddel op kantoor? Wanneer je weg bent weten ze naar 1 jaar all niet meer hoe je heet, dus lekker belangrijk. Geniet van je mini vakantie! C.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Objectiveerbaar betekent alleen maar dat het niet met een apparaat te meten is, dus dat de verzekering moet afgaan op wat jij zegt. En dat is een voor een verzekering,! Zielig voor die verzekering he?
  gelukkig heb je een aantal fysio behandelingen staan, dat maakt het nog iets neutraler. De fysio therapeut is een tweede persoon die iets gemerkt heeft, dus je kun jebhard maken dat je het niet zomaar in je hoofd hebt gehaald En het niet hebt verzonnen. komt echt wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, zo goed bezig met aflossen!

  En mensen hebben toch altijd een mening. Als je zelf maar weet hoe het zit.
  Al is het wel loei-vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen