donderdag 5 februari 2015

Maandelijks hypotheekbedrag onder de 500 euro

Nu ik zo druk ben, met bijna beroemd zijn *kucht* zou ik bijna vergeten te schrijven over ons aangepaste maandbedrag voor de hypotheek.
We hebben in januari van dit jaar een extra aflossing gedaan. We ontvingen wel ons jaaroverzicht over 2014. Maar geen nieuw overzicht qua maandbedrag. Dus belde M. (ook stom, degenen die gekeken hebben, weten nu dat hij Martijn heet, maar M. is korter) met de hypotheekverstrekker. 

In januari was ons bruto maandbedrag 501,38 euro. Vanaf februari wordt het 497 euro, 'whoop whoop'. Scheelt toch weer 4 euro per maand. 

Vanmiddag om 15.00 uur begon mijn weekend. Wel een beetje vreemd gevoel. Ik haalde poes Semmie bij het asiel (de dierenarts daar heeft haar geopereerd).
Ze was al wakker. Erg duf was ze niet. (Ik wel). Thuisgekomen heeft ze een beetje gegeten en deed direct weer vervelend. Nu ligt ze op de stoel onder een dekentje. Ik ga zo op de bank onder een dekentje. Ik vind dat wij wel een marathonsessie Suits verdiend hebben.

Morgen na 15.00 uur worden de pakken laminaat gebracht. Volgende week vrijdag (de 13e!) wordt de vloer in onze slaapkamer gelegd. En... beneden in het halletje. Ik ga morgenvroeg eerst uitslapen. Helaas staan er nog wel wat huishoudelijke- en klustaken op de planning. Maar dat kan allemaal lekker in mijn eigen tempo. Wat een heerlijk vooruitzicht.

Degenen die gereageerd hebben op de videoclipjes enorm bedankt voor jullie lieve en leuke reacties. Ik kreeg er een kleur van. Hopelijk is de complete uitzending ook inspirerend. We zijn in ieder geval samen met de familie Veerkamp te zien. Is qua kijkcijfers vast goed voor ons haha.

5 opmerkingen:

 1. Als ik het goed heb is het een, hoe is het met verhaal. Wanneer is de eerste uitzending geweest of kunnen we die niet terug kijken. Het is echt erg leuk dat je hieraan meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een beetje vreemd 'Hoe is het met' voordat de rest van de uitzending komt. Volgende week woensdag is de uitzending.

   Verwijderen
 2. Spannend, weten ze op je werk dat je meedoet? Wat zul je een commentaar krijgen. Ik vind het sterk dat je er aan mee doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de meeste directe collega's weten dat we meedoen. Ze weten ook dat ik (nu nog :)) anoniem blog. Maar volgens mij leest niemand hier mee. Ja, ik denk dat ik veeeeel commentaar krijg. De opmerkingen kwamen gisteren al. Ach. Mijn moeder zei vroeger al (beetje grof): 'Ze kunnen beter over je lullen, dan van je vreten'.

   Verwijderen
 3. Zo, dat is voor ons voorlopig nog een droom, een maandbedrag van €500! Daar moeten we nog flink wat extra aflossingen voor doen ;) Maar ooit komen wij ook op dat punt (Hoop ik!)

  BeantwoordenVerwijderen