vrijdag 6 februari 2015

Geld terug op vrijdag

Vandaag was de eerste vrije vrijdag, gebaseerd op mijn nieuwe werktijden. Ik moet toegeven, ik vond het pittig zo'n eerste week weer volledig aan het werk. Uiteraard ben ik blij en ook trots dat het allemaal goed gegaan is. Geen 'terugval' gehad. Volledig beter gemeld. Werd ook wel tijd na al die maanden.

Echt uitgeslapen heb ik niet. Om 7.51 uur ging mijn wekker. Twee uurtjes later dan 'normaal'. Wat een verschil. Poes Semmie had weinig last van haar sterilisatie. Helaas was ze nog geen steek 'liever' vanmorgen. Daar had ik nog een beetje op gehoopt.

Het zonnetje scheen heerlijk vandaag. Ik heb nog niet gekeken wat de zonnepanelen hebben opgeleverd. Morgen maar even doen. Ik draaide vandaag twee wassen, heb de keuken helemaal opgefluft. Een mini interne verhuizing gedaan om plaats te maken voor de vloer. Mijn moeder kwam nog even wat drinken.

Rond 16.30 uur werden er 15 pakken laminaat bezorgd. Nog een voordeel van laten leggen... Geen gesjouw. Ondertussen had ik ook nog wat creatieve dingen gedaan. Morgen verblijd ik (hopelijk) weer 4 mensen met echte post.

Ik heb mijn enveloppenmal herontdekt. Daar kan ik 6 verschillende formaten enveloppen mee maken. Ik ben fan van het A5 formaat. Daar heb ik me zojuist nog even op uitgeleefd.

Vandaag kregen we 24,47 euro terug van de waterafrekening. Ik vond dat ik daarom wel weer 25 euro over kon boeken naar de 'extra aflossen' rekening. Zodra daar weer 500 euro opstaat, doe ik weer een extra hypotheek aflossing.

Morgen nog even 'aan de verf'. Het halletje EN onze slaapkamer moeten af voor volgende week vrijdag. Dochter gaat morgen slapen bij opa en oma. Als we niet te 'lam' zijn gaan M. en ik dan samen nog iets leuks doen. (Wordt vast een lamp halen bij de I.kea ofzo, haha, romantiek ten top).

Fijn weekend allemaal. Mocht ik ontdekken dat de uitzending van volgende week, van Hoeveel ben je waard? al online staat, dan laat ik het weten.

3 opmerkingen:

  1. Onder Videos staat 'hoe is het nu met fam. Van der Horst'. Volgens mij wel goed, leuk om jullie te zien. Spoiler alert: ze laten stukjes zien uit de aflevering die nog moet komen, oa totale waarde.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het liever worden van de poes duurt even. De hormonen moeten nog uit het lichaam, dat duurt een paar weken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet alle katten worden liever na een sterilisatie hoor, als het gewoon het karakter is veranderd dat er niets aan. ;)

    BeantwoordenVerwijderen