Doorgaan naar hoofdcontent

Extra uitleg potjessysteem - video

Het is nog vroeg op de donderdagochtend. Ik ga zo als een speer douchen en aankleden. Poes Semmie gaat vandaag 'onder het mes'. Was ze een kater, dan was het 'hakkie, tjakkie, weg zakkie'. Maar ze ondergaat een steralisatie. Vanaf gisteravond 18.00 uur mocht ze al niet meer eten. Dus even zielig voor d'r vanmorgen. Uiteraard doet ze zich voor als uitgehongerde kat.

Ingrid vroeg mij in een reactie of het klopt dat ik het ben met extra uitleg over het potjes systeem. Dus zoek, zoek, zoek.... Gevonden. Klik hier voor de video. Ik ben wel heeeeeeeel serieus vind ik. 

Oh en we vonden nog een video. Hoe is het nu met? Staat bij de andere videoclips. Misschien leuker om te kijken NA de uitzending van volgende week.

Nou... ik blog vast nog veel meer de komende dagen over ons tv debuut. #spammerdespam #hieperdepiep

Reacties

  1. Ha wat leuk! Ik dacht dat je gister al aan de beurt was, maar toen klopte de gezinssituatie niet. Nu toch al een sneak preview, leuk! Volgende week ga ik er (weer) goed voor zitten :).
    Groetjes,
    Niet-bloggende-Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk, wat een leuk stukje. Je ziet er goed uit! Valt wel mee qua serieusheid, is ook eem serieus onderwerp ;-) Gisteravond na wat ben je waard kwam er geen promo, dus maar gaan slapen. Ik had nog wel even bij de video's gekeken op de site maar niet zo slim op de kleine videootjes aan te klikken. Zal een spannende week worden. Succes! Verwacht je dat veel mensen je herkennen die niet weten dat je blogt? ik weet niet hoe bekend is dat je blogt in familie en werk omgeving….

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuk en ook helder en duidelijk stukje van je potjessysteem, je mag heel trots op jezelf zijn :) Je doet het heel goed op tv :) :) Leuk hoor, geniet er lekker van!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Normaal reageer ik nooit, maar wou even zeggen dat ik het zo stoer vind om aan zoiets mee te doen! Leuk filmpje, je komt heel sympathiek over.
    Groeten Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd wat de financieel expert van jullie potjessysteem denkt. Leuke video van een leuk mens!
    Die mensen in de uitzending van gisteren...pfffff...beleggen in teak...hoeveel ik daar al niet over gelezen heb en iedereen die dacht daar snel rijk mee te worden kwam erachter dat het fineer was. Noppes de nada dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, ik ga volgende week kijken!
    Lees al een tijdje mee op je blog en je schrijft leuk en inspirerend.
    En het filmpje over jullie potjessysteem is prima hoor helemaal niet te serieus.

    succes voor Semmie (die het nu ws al achter de rug heeft).

    groetjes Jen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. nu kijk ik nog meer uit naar volgende week. Spannend.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ontzettend leuk! En je ziet er echt totaal niet zenuwachtig uit ofzo, knap hoor! Je doet het idd prima op tv. Ook leuk om er een keer een gezicht bij te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. OOhh wat ben jij een leuke vrouw zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo had ik je me niet voorgesteld. haha. Erg leuke video's. Ik kijk volgende week zeker. Ik dacht echt dat je ouder was omdat je zo'n gigantische schuld hebt afgebouwd. Super. Ben erg benieuwd naar volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gevonden. En wat zijn jullie een leuk stel!
    Ik ga woensdag zeker ook nog kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooh wat leuk om je nu in eggie te zien. Pff en dat je dat durft op tv. Video was heel duidelijk hoor en je kwam heel sympathiek over. Ik ga dus ook volgende week kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk om je in het echt te zien, ik had een heel ander type in gedachten vanwege de naam van je blog :-)
    Je doet het heel goed op tv :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. 11 februari heeft zoonlief zijn kinderfeestje, als ik dan 's avonds nog een beetje leef ga ik zeker kijken! Knap dat je het durft!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik kijk nu al uit naar volgende week. Toen ik de potjes zag dacht ik ze al te herkennen, want ik dacht dat ik ze een keer hier voorbij had zien komen. Zelf zou ik het lef niet hebben, gaaf dat jullie dat wel durven.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk, en de uitleg van je potjessysteem ook zo lekker helder. Benieuwd naar de uitzending!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z