donderdag 5 februari 2015

Extra uitleg potjessysteem - video

Het is nog vroeg op de donderdagochtend. Ik ga zo als een speer douchen en aankleden. Poes Semmie gaat vandaag 'onder het mes'. Was ze een kater, dan was het 'hakkie, tjakkie, weg zakkie'. Maar ze ondergaat een steralisatie. Vanaf gisteravond 18.00 uur mocht ze al niet meer eten. Dus even zielig voor d'r vanmorgen. Uiteraard doet ze zich voor als uitgehongerde kat.

Ingrid vroeg mij in een reactie of het klopt dat ik het ben met extra uitleg over het potjes systeem. Dus zoek, zoek, zoek.... Gevonden. Klik hier voor de video. Ik ben wel heeeeeeeel serieus vind ik. 

Oh en we vonden nog een video. Hoe is het nu met? Staat bij de andere videoclips. Misschien leuker om te kijken NA de uitzending van volgende week.

Nou... ik blog vast nog veel meer de komende dagen over ons tv debuut. #spammerdespam #hieperdepiep

16 opmerkingen:

 1. Ha wat leuk! Ik dacht dat je gister al aan de beurt was, maar toen klopte de gezinssituatie niet. Nu toch al een sneak preview, leuk! Volgende week ga ik er (weer) goed voor zitten :).
  Groetjes,
  Niet-bloggende-Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eindelijk, wat een leuk stukje. Je ziet er goed uit! Valt wel mee qua serieusheid, is ook eem serieus onderwerp ;-) Gisteravond na wat ben je waard kwam er geen promo, dus maar gaan slapen. Ik had nog wel even bij de video's gekeken op de site maar niet zo slim op de kleine videootjes aan te klikken. Zal een spannende week worden. Succes! Verwacht je dat veel mensen je herkennen die niet weten dat je blogt? ik weet niet hoe bekend is dat je blogt in familie en werk omgeving….

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk en ook helder en duidelijk stukje van je potjessysteem, je mag heel trots op jezelf zijn :) Je doet het heel goed op tv :) :) Leuk hoor, geniet er lekker van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Normaal reageer ik nooit, maar wou even zeggen dat ik het zo stoer vind om aan zoiets mee te doen! Leuk filmpje, je komt heel sympathiek over.
  Groeten Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd wat de financieel expert van jullie potjessysteem denkt. Leuke video van een leuk mens!
  Die mensen in de uitzending van gisteren...pfffff...beleggen in teak...hoeveel ik daar al niet over gelezen heb en iedereen die dacht daar snel rijk mee te worden kwam erachter dat het fineer was. Noppes de nada dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik ga volgende week kijken!
  Lees al een tijdje mee op je blog en je schrijft leuk en inspirerend.
  En het filmpje over jullie potjessysteem is prima hoor helemaal niet te serieus.

  succes voor Semmie (die het nu ws al achter de rug heeft).

  groetjes Jen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nu kijk ik nog meer uit naar volgende week. Spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend leuk! En je ziet er echt totaal niet zenuwachtig uit ofzo, knap hoor! Je doet het idd prima op tv. Ook leuk om er een keer een gezicht bij te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OOhh wat ben jij een leuke vrouw zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo had ik je me niet voorgesteld. haha. Erg leuke video's. Ik kijk volgende week zeker. Ik dacht echt dat je ouder was omdat je zo'n gigantische schuld hebt afgebouwd. Super. Ben erg benieuwd naar volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gevonden. En wat zijn jullie een leuk stel!
  Ik ga woensdag zeker ook nog kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh wat leuk om je nu in eggie te zien. Pff en dat je dat durft op tv. Video was heel duidelijk hoor en je kwam heel sympathiek over. Ik ga dus ook volgende week kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om je in het echt te zien, ik had een heel ander type in gedachten vanwege de naam van je blog :-)
  Je doet het heel goed op tv :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 11 februari heeft zoonlief zijn kinderfeestje, als ik dan 's avonds nog een beetje leef ga ik zeker kijken! Knap dat je het durft!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kijk nu al uit naar volgende week. Toen ik de potjes zag dacht ik ze al te herkennen, want ik dacht dat ik ze een keer hier voorbij had zien komen. Zelf zou ik het lef niet hebben, gaaf dat jullie dat wel durven.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk, en de uitleg van je potjessysteem ook zo lekker helder. Benieuwd naar de uitzending!

  BeantwoordenVerwijderen