Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 november 2014

Snertweer

Vanmorgen hoorde ik de ijskrabbers over de autoruiten gaan. Brrrrr.... ik draaide me nog lekker even of, want het was nog heel erg vroeg. Ondanks dat de auto voor de deur staat ging M. met zijn vouwfiets en trein naar het werk. 

Gisteren met boodschappen doen had ik een 'snert'pakket gekocht. Voor het eerst in 44 jaar maakte ik snert. Wat een snijwerk zeg. Na het koken op het gasstel zette ik de pan over op mijn petroleumstelletje. Wat een uitkomst. Dochter had een vriendinnetje te spelen, die wilde ook wel graag snert. 
Commentaar van dochter: "De snert van oma is lekkerder, maar die van jou is ook wel lekker hoor". Hmmmm..... Nou ik vond die van mij wel heel erg lekker. 

Hopelijk hebben we morgen geen last van flatulentie (zo'n mooi woord voor zo iets onhandigs) in de kerk. 
M. kreeg vandaag bericht, dat hij ook bij de begrafenis is. Volgens de rouwkaart zou de begrafenis in besloten kring plaatsvinden. Fijn voor M. dat hij er bij mag zijn, maar ik vind het helemaal niets. Want dat houdt in dat ik daar ook bij ben. (Kan moeilijk met mijn breiwerkje in de auto gaan zitten wachten :))
Het voelt een beetje 'hypocriet' want ik heb de (studie)vriend van M. vier jaar geleden voor het laatst gezien. Maargoed. Ik vind het sowieso al niets, een uitvaart. 

Vandaag mijn pak maar uit het rek gehaald. Ik was een poos geleden goed geslaagd bij de kringloop. Een mooi grijs pak voor maar 10 euro. Alleen had ik de broek nog niet korter gemaakt. Is gelukkig klaar, morgen de broek nog even oppersen. (Om vervolgens weer lekker 2 uur in de auto te laten kreuken).
Haren nog wassen en uit de krul halen. Nagels lakken. Kind en kat weer uit logeren brengen. Hee, maar wij leven nog, dus ik ben de laatste om te zeuren.

Op mijn bankrekening werd vandaag het bedrag van een klein vervroegd uit te betalen pensioen e i n d e l i j k bijgeschreven. De loonheffing is al ingehouden. in plaats van 341,15 euro, ontving ik slechts 222,49 euro. Altijd fijn natuurlijk om geld te ontvangen.

Verder nog nieuws waar ik niets over mag schrijven. Alleen dat ze 12 december bij ons thuis komen hiervoor. En dat het in januari wordt uitgezonden.

Mijn leidinggevende mailde vandaag dat ze uitstel heeft geregeld voor mijn examenopdracht. In plaats van 19 december, mag ik het 1 februari inleveren. Helemaal fijn. Ik ga er vanuit dat ik dan al 'lang en breed' weer aan het werk ben.

Nu eerst maar eens een paar uurtjes slapen. Morgen wordt vast een emotionele en intensieve dag. Ik moet altijd heel erg huilen bij begrafenissen en crematies. Zal een kudde zakdoekjes in de tas doen. En kijken of ik mijn watervaste mascara kan vinden. Of dat ├╝berhaupt al niet opdoen, dat is nog makkelijker. 

Would you like to comment?

  1. Als ik vragen mag: "Waar heb jij het geld van je vervroegde pensioen uitbetaling aan besteed?'

    BeantwoordenVerwijderen