donderdag 4 september 2014

Aansprakelijkheid erkend

Gisteren stond er een bericht van de mijnheer van het 'letselschadebureau' op mijn voicemail. Niet spontaan hoor, ik had uiteraard zelf al gebeld en gemaild, aangezien ik sinds mijn laatste mail op 20 augustus niets meer gehoord had.

De tegenpartij heeft de aansprakelijkheid erkend. Dat is fijn, want nu worden er zaken in gang gezet. Ik hoop dat de 750 euro, welke ik als dagwaarde van mijn autootje vergoed krijg, snel wordt overgemaakt. Het bedrag gaat namelijk naar de bufferrekening. Met alle bedragen die we zo links en rechts nog tegoed hebben, zou het bedrag binnen afzienbare tijd op 9900 euro staan. Altijd goed. Halen we dit jaar gewoon het streefbedrag van de buffer :)

De meningen over wat het eerst af te lossen zijn verdeeld las ik in de reacties. Ik denk dat we beginnen met het laagste bedrag. Daar hebben we in juli al een  extra aflossing aan gedaan. Naast aflossen vind ik het ook wel erg belangrijk dat we ons huis winterklaar maken. Dus wellicht splitsen we de bedragen en stoppen we eerst nog geld in het verbouw/kluspotje. Maar even zien hoe en wat.

Ik heb nog twee rekeningen geopend bij de ASN bank. Een jongerenrekening voor dochter. Ze heeft al een rekening bij de A.BN. Daar boekt mijn schoonmoeder iedere maand 10 euro naar over. De nieuwe rekening wil ik voor haar gebruiken voor het kleedgeld. En eventuele andere extraatjes.

Voor onszelf heb ik NOG een spaarrekening geopend. Nu hebben we vrijwel voor elk potje een spaarrekening. Voor menigeen zal het een wirwar aan rekeningen zijn. Voor mij werkt het heel goed. En rustgevend :) ook niet onbelangrijk.

Want rust, nou, daar blijk ik nog meer van te moeten nemen/hebben, volgens de fysiotherapeute. Ze is gisteren begonnen met het behandelen van 'triggerpoints'. Laat ik het er op houden dat ik gisteravond niet echt blij was. Vannacht ook niet. Hoofdpijn en oorsuizen maken slapen wel onprettig. Van haar mag ik van alles weer doen. Naar buiten, bewegen, ontspannen etc. Maar zeker nog niet aan het werk. Dat strookt zo niet met mijn idee om volgende week weer te beginnen. Ik ben benieuwd wat de bedrijfsarts zegt.

Computer/iPad tijd mag ook niet te lang. Dat snap ik wel, want dat is geen ideale houding. Dus ga ik me maar op andere manieren vermaken en nuttig maken :) Gelukkig heb ik nog genoeg tijdschriften te lezen. Volgens mij wordt het ook lekker weer. Vandaag dan maar weer op de fiets erop uit. Wie weet word ik dan ooit nog eens sportief. #kucht 

3 opmerkingen:

 1. Wat een nasleep nog hè.. Het komt wel weer goed.
  Wilde je nog vragen welke site dat was die percentages korting uitkeert?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja @moneypenny, die nasleep, daar heb ik me wel een beetje op verkeken. Site heet p-less. Mocht je je (gratis) in willen schrijven, dan maak je me blij wanneer je mijn promolink gebruikt:
   http://p-less.nl/inschrijven/?via=4009904F

   Verwijderen
 2. Gaat het weer een beetje? En als je niet mag typen, dan niet doen he....Computer is geduldig!

  BeantwoordenVerwijderen