Doorgaan naar hoofdcontent

Wonderpleisters en papierhandel

Gisteravond verwachtte ik uiteraard direkt een wonder van de pleister. Vanmorgen bleek dat het geval te zijn. Alle zeurende pijn was weg. Alleen nog de pijn van de wond aan de zijkant van de voet. Helaas kan ik nog niet alle bewegingen maken met de voet die ik zou willen. Maar, ik kon weer staande douchen (wel zittende afdrogen) en zonder krukken van de trap. Uiteraard waande ik me volledig krukloos mobiel, maar dat leek M. niet verstandig. Aangezien hij vandaag thuis werkte, moest ik daar wel naar luisteren :) Vooralsnog ben ik blij met mijn wonderpleister.

De papierhandel. Een volledig boekwerk ingevuld. Met al mijn gegevens qua opleidingen, werk, verdiensten, neveninkomsten naast mijn werk, bladiebladiebla wat nog meer. Gelukkig hou ik van schrijven. Dus in mijn netste handschrift heb ik alle bladen volgeschreven. Kopietjes gemaakt, envelopje gevuld en alles op de bus.

Morgen onderteken ik bij het autoschadebedrijf nog een formulier en dan gaat mijn autootje naar de sloop :( *snik
Op MP zijn we al aan het kijken. Ik wil graag een F.iat 500 (het liefst roze, laat die nou heeeeeeel dicht bij in de verkoop te staan).
M. wil graag een M.ini, die vind ik ook wel leuk hoor. Maar die hebben over het algemeen meer kilometers op de teller en zijn minder zuinig in gebruik.
Man en kind hebben lange benen, daar moet ik natuurlijk wel rekening mee houden. Roze vindt mijn dochter echt vreselijk.... maargoed, haar mening telt het minst haha.

Nou, de avond ligt nog voor ons. We eten makkelijk. Courgettesoep en een vegetarisch broodje hamburger.  Meer courgetterecepten vind je bij Boerderij Zinin

Reacties

  1. Ze zijn allebei zo leuk, hoewel ik over de mini roep dat als ik ooit eens geld win, dit het autootje is wat ik gelijk bij de dealer ga bestellen (dream on, dream on), dus daar zou ik voor gaan. En roze ... zo leuk maar volgens mij ook net zo snel weer beu :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm de Fiat ken ik niet, maar de mini vind ik erg oncomfortabel...Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En een Panda á la G.erhard H.orman?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik ook leuk, een Pandaatje, maar dan wel een nieuwe, met airbags...

      Verwijderen
  4. Ook jij bedankt voor het linken. En sterkte met het afscheid van je autootje morgen! En je voet uiteraard, maar gelukkíg gaat dat al de goede kant op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal morgen nog een fotootje van mijn autootje maken en bedanken voor het gemak van de afgelopen tijd.

      Verwijderen
  5. Eveeryone loves what youu guys are usually up too.
    Such clever work and coverage! Keeep up the awesome woorks guys I've incorporated you guys to my own blogroll.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z