woensdag 20 augustus 2014

Wonderpleisters en papierhandel

Gisteravond verwachtte ik uiteraard direkt een wonder van de pleister. Vanmorgen bleek dat het geval te zijn. Alle zeurende pijn was weg. Alleen nog de pijn van de wond aan de zijkant van de voet. Helaas kan ik nog niet alle bewegingen maken met de voet die ik zou willen. Maar, ik kon weer staande douchen (wel zittende afdrogen) en zonder krukken van de trap. Uiteraard waande ik me volledig krukloos mobiel, maar dat leek M. niet verstandig. Aangezien hij vandaag thuis werkte, moest ik daar wel naar luisteren :) Vooralsnog ben ik blij met mijn wonderpleister.

De papierhandel. Een volledig boekwerk ingevuld. Met al mijn gegevens qua opleidingen, werk, verdiensten, neveninkomsten naast mijn werk, bladiebladiebla wat nog meer. Gelukkig hou ik van schrijven. Dus in mijn netste handschrift heb ik alle bladen volgeschreven. Kopietjes gemaakt, envelopje gevuld en alles op de bus.

Morgen onderteken ik bij het autoschadebedrijf nog een formulier en dan gaat mijn autootje naar de sloop :( *snik
Op MP zijn we al aan het kijken. Ik wil graag een F.iat 500 (het liefst roze, laat die nou heeeeeeel dicht bij in de verkoop te staan).
M. wil graag een M.ini, die vind ik ook wel leuk hoor. Maar die hebben over het algemeen meer kilometers op de teller en zijn minder zuinig in gebruik.
Man en kind hebben lange benen, daar moet ik natuurlijk wel rekening mee houden. Roze vindt mijn dochter echt vreselijk.... maargoed, haar mening telt het minst haha.

Nou, de avond ligt nog voor ons. We eten makkelijk. Courgettesoep en een vegetarisch broodje hamburger.  Meer courgetterecepten vind je bij Boerderij Zinin

9 opmerkingen:

 1. Ze zijn allebei zo leuk, hoewel ik over de mini roep dat als ik ooit eens geld win, dit het autootje is wat ik gelijk bij de dealer ga bestellen (dream on, dream on), dus daar zou ik voor gaan. En roze ... zo leuk maar volgens mij ook net zo snel weer beu :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben in de nieuwe M.ini een proefrit gemaakt. Dat was super.

   Verwijderen
 2. Hmmm de Fiat ken ik niet, maar de mini vind ik erg oncomfortabel...Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeleken met mijn F.iat Cinquecento is alles comfortabel haha.

   Verwijderen
 3. En een Panda á la G.erhard H.orman?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook leuk, een Pandaatje, maar dan wel een nieuwe, met airbags...

   Verwijderen
 4. Ook jij bedankt voor het linken. En sterkte met het afscheid van je autootje morgen! En je voet uiteraard, maar gelukkíg gaat dat al de goede kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal morgen nog een fotootje van mijn autootje maken en bedanken voor het gemak van de afgelopen tijd.

   Verwijderen
 5. Eveeryone loves what youu guys are usually up too.
  Such clever work and coverage! Keeep up the awesome woorks guys I've incorporated you guys to my own blogroll.

  BeantwoordenVerwijderen