Doorgaan naar hoofdcontent

Tsjaa...

Gisteren vertrok dochter naar kamp. Huilend stond ze in de keuken. Zo geen zin had ze. Toch ging ze wel. Met de bus, naar een vriendin. Haar fiets en tas waren daar al. Ze werden gebracht door de vader van de vriendin. 

Een moeder van een oud klasgenootje appte, dat ze me kon halen als ik wilde, om toch uit te kunnen zwaaien. Dus in turbo tempo met 1 kruk naar boven.  Snel gedoucht (was niet overbodig). Toen op pad. We waren er op tijd. Leuke verrassing voor dochter. Aan haar gezicht kon ik het zien dat ze het heel fijn vond. Helaas deed ze vervolgens heel stoer en wilde ze me geen kus of knuffel geven. 'Trutje' :)

We waren rond 11.30 uur pas weer thuis. Nog even wat gedronken, al liggend op de zomerbedjes. Daarna gegeten en vervolgens de afwas weggewerkt.

's Middags kwam mijn vriendin. Ze bracht 3 opblaasbare vazen mee en bloemen. Het was heel gezellig en inspirerend. Ook weer even buiten gelegen. Verder binnengezeten met onze iPadjes, ideeën vlogen over en weer. Van mijn werk kreeg ik ook nog een prachtige bos bloemen bezorgd trouwens.

Ik kon wel merken dat ik mijn been te weinig omhoog had gehad en zeker te weinig rust heb genomen. Dat moest ik vandaag dus weer ontgelden. Erg jammer en heeeeeeel vervelend. Want ik had bedacht dat ik volgende week wel weer aan het werk zou kunnen. Pijn- en concentratietechnisch weet ik niet of dat zo'n goed plan is. Ik merk dat ik allerlei 'vage' klachten (erbij) krijg. Knakkende kaken, suizen in mijn hoofd, bonkende slapen, stijve nek en schouders.

Tsjaa... ik weet het, ik wil te snel. Morgen naar de fysio. Eens horen wat zij zegt.
Nu lekker film kijken. Hope Springs. Samen met mijn lief op de bank.

Reacties

  1. Morgen even op de kop krijgen van je fysiotherapeut zal je misschien toch een betere patient maken. Naar je lijf wil je niet luistern, misschien wel naar je fysio. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je laatste dagen wat je weet raar gezeten/gelegen? Had je tijdens ongeluk ook rare beweging met hoofd/nek gemaakt of met schouders/hoofd iets hard geraakt? Of juist met stuitje? Laat je op tijd checken! Sommige klachten komen pas later!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat wou ik dus ook al opperen, heb jij soms een whiplash...het klinkt me nml errug bekend in de oren en ik moet je zeggen, dat gaat nooit meer helemaal over,maar als je er op tijd bij bent kun je wel een boel voorkomen. Bij mij kwamen ze er een half jaar later achter en toen was de schade alleen maar erger geworden, waardoor ik nu37 jaar later nog steeds last heb. Dus rusten en pas op de plaats is nu heeeeeeel belangrijk.En na laten kijken , wat anoniem ook zegt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zeg het ook nog even als hekkensluiter: pak nu je rust en hersteltijd daarmee voorkom je misschien een hoop ellende op lange termijn!! Ik deed dat niet, dacht dat ik de hele wereld wel aan kon, viel toch allemaal wel mee bla bla ... maar bleek vel meer schade te hebben dan gedacht en die dus onderschat (nu altijd pijn en uitvalsverschijnselen) ... dus laat het voor de zekerheid gewoon nog even nakijken. Het is was al die wijsneus-adviezen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z