woensdag 27 augustus 2014

Tsjaa...

Gisteren vertrok dochter naar kamp. Huilend stond ze in de keuken. Zo geen zin had ze. Toch ging ze wel. Met de bus, naar een vriendin. Haar fiets en tas waren daar al. Ze werden gebracht door de vader van de vriendin. 

Een moeder van een oud klasgenootje appte, dat ze me kon halen als ik wilde, om toch uit te kunnen zwaaien. Dus in turbo tempo met 1 kruk naar boven.  Snel gedoucht (was niet overbodig). Toen op pad. We waren er op tijd. Leuke verrassing voor dochter. Aan haar gezicht kon ik het zien dat ze het heel fijn vond. Helaas deed ze vervolgens heel stoer en wilde ze me geen kus of knuffel geven. 'Trutje' :)

We waren rond 11.30 uur pas weer thuis. Nog even wat gedronken, al liggend op de zomerbedjes. Daarna gegeten en vervolgens de afwas weggewerkt.

's Middags kwam mijn vriendin. Ze bracht 3 opblaasbare vazen mee en bloemen. Het was heel gezellig en inspirerend. Ook weer even buiten gelegen. Verder binnengezeten met onze iPadjes, ideeën vlogen over en weer. Van mijn werk kreeg ik ook nog een prachtige bos bloemen bezorgd trouwens.

Ik kon wel merken dat ik mijn been te weinig omhoog had gehad en zeker te weinig rust heb genomen. Dat moest ik vandaag dus weer ontgelden. Erg jammer en heeeeeeel vervelend. Want ik had bedacht dat ik volgende week wel weer aan het werk zou kunnen. Pijn- en concentratietechnisch weet ik niet of dat zo'n goed plan is. Ik merk dat ik allerlei 'vage' klachten (erbij) krijg. Knakkende kaken, suizen in mijn hoofd, bonkende slapen, stijve nek en schouders.

Tsjaa... ik weet het, ik wil te snel. Morgen naar de fysio. Eens horen wat zij zegt.
Nu lekker film kijken. Hope Springs. Samen met mijn lief op de bank.

4 opmerkingen:

 1. Morgen even op de kop krijgen van je fysiotherapeut zal je misschien toch een betere patient maken. Naar je lijf wil je niet luistern, misschien wel naar je fysio. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je laatste dagen wat je weet raar gezeten/gelegen? Had je tijdens ongeluk ook rare beweging met hoofd/nek gemaakt of met schouders/hoofd iets hard geraakt? Of juist met stuitje? Laat je op tijd checken! Sommige klachten komen pas later!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wou ik dus ook al opperen, heb jij soms een whiplash...het klinkt me nml errug bekend in de oren en ik moet je zeggen, dat gaat nooit meer helemaal over,maar als je er op tijd bij bent kun je wel een boel voorkomen. Bij mij kwamen ze er een half jaar later achter en toen was de schade alleen maar erger geworden, waardoor ik nu37 jaar later nog steeds last heb. Dus rusten en pas op de plaats is nu heeeeeeel belangrijk.En na laten kijken , wat anoniem ook zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zeg het ook nog even als hekkensluiter: pak nu je rust en hersteltijd daarmee voorkom je misschien een hoop ellende op lange termijn!! Ik deed dat niet, dacht dat ik de hele wereld wel aan kon, viel toch allemaal wel mee bla bla ... maar bleek vel meer schade te hebben dan gedacht en die dus onderschat (nu altijd pijn en uitvalsverschijnselen) ... dus laat het voor de zekerheid gewoon nog even nakijken. Het is was al die wijsneus-adviezen :)

  BeantwoordenVerwijderen