zondag 27 juli 2014

Nachtbraker

Raar woord eigenlijk, nachtbraker. Ik hoefde niet te braken hoor vannacht. Ik ben alleen wel heel laat (of eigenlijk vroeg) gaan slapen.
M. en ik zagen een vreselijk flatterige film, genaamd: "I give it a year". Vanwege de acteur die in 'the Mentalist' speelt, ben ik blijven kijken. Echt, zo'n rare film verder. Ondertussen was ik begonnen met het haken van een hoes voor de poef (voetensteun). Op de bonnefooi. Rond 23.30 uur, was ik al heel ver. Maar zeker niet tevreden. 

Het antwoord van M. op mijn vraag, wat hij er van vond, maakte dat ik bijna alles weer uit heb gehaald. Ik haakte vervolgens weer verder, veel netter nu. Speelde een spelletje op mijn mobiel (zo jammer van mijn tijd, dus het spelletje heb ik weer verwijderd), ontdekte dat het al 01.00 uur was en dacht, ik haak nog even door tot waar ik gebleven was.
Om 02.30 uur was ik zo ver. Iets te fanatiek. Om manlief niet wakker te maken, ben ik gauw op dochters bed gaan liggen. Vanmorgen rond 09.30 uur werd ik wakker. 

Ondertussen is de hoes voor de poef af. Vanmiddag rond 17.30 uur. Heel erg mooi geworden. Ook de eerste oude jaloezie hangt voor het raam. Was even wennen, maar nu vinden we het allebei super mooi. Ik naaide nog een zoom met loodbandje in ons douchegordijn. We draaiden 2 wassen, aten buiten en gaan zo nog wat drinken met zijn twee. BTW aangifte nog doen.

Dan is de vakantie voorbij. Tijd om de wekker te zetten. Vanavond ook maar zorgen dat ik mijn kleding en tas voor morgen klaar heb. Aangezien ik geen extra verlofuren meer op kan nemen, werk ik vanaf morgen 'gewoon' 40 uren per week. Om dan nog wel wat aan mijn avond te hebben *kucht* heb ik besloten om van 7.30 tot 16.00 uur te werken. Mijn bed weet niet nog niet... :)

4 opmerkingen:

 1. Ik neem mij ook elke zomer voor om om 7.30 uur te beginnen zodat ik meer aan de dag heb. Helaas schuift dit gaande het jaar op naar 8.00 uur, 8.30 uur en uiteindelijk tot 9.00 uur. Ideaal hé, variabele werktijden :(. /:). Gelukkig kan ik ook af en toe thuiswerken. Dan lukt het mij juist wel om vroeg te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thuiswerken, dat lijkt me heerlijk. Kan helaas in mijn functie niet. Vanmorgen was ik er om 7.45 uur. Ik ging pas om 17.00 uur weg. :( Eigen schuld hoor. Morgen nieuwe poging.

   Verwijderen
 2. Sorry, ik drukte per ongeluk op de verwijderen knop met je reactie

  Ernie w heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Nachtbraker" achtergelaten:

  Ik begin al jaren met werken om 7 uur, ik heb een kantoorbaan. Ik ben heel blij dat mijn baas dit goed vind. Jarenlang heeft mijn man de kinderen naar school gebracht en ik kon dan om 11:45 uur bij school de kinderen weer oppikken. Nu red onze jongste zoon (14)zich zelf wel maar ik heb de werktijden niet aangepast.
  Ik werk van 7 tot 11:45 en heb dan een hele lange vrije middag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is lekker zeg. Heb je dan ook nog voldoende energie voor de lange vrije middag? Ik ben zelf niet zo'n ochtendmens namelijk. Vandaar mijn vraag Ernie. En excuses voor de rare plaatsing van je reactie. Heb het zo maar even opgelost.

   Verwijderen