dinsdag 22 juli 2014

Merkbroek voor 1 euro

Vanmorgen om 7.15 uur werden we wakker getimmerd door de onderbuurman van mijn schoonouders. Werkelijk.... het lawaai schijnt ons te achtervolgen. Gelukkig was ik moe genoeg om nog even weer in slaap te vallen. Bij het tegels snijden hield ook ik het niet meer uit.
Met een spannend boek nog wel lekker lui in bed liggen lezen.

Vandaag stond winkelen op het vakantieprogramma. Ik wilde graag naar de kringloop. M. en dochter zijn daar minder gecharmeerd van. Dus besloten we dat als eerste te doen. Ik 'mocht' wel op mijn gemak kijken. M. zocht een boek uit, wat hij ging lezen en dochter gaf ik mijn nieuwe mobiel (haar eigen lag thuis aan de lader) om wat spelletjes te kunnen doen.

We waren bij Het Goed. Zo fijn, alle kleding op houten hangers en op kleur gesorteerd. Helaas vond ik niets bijzonders in eerste instantie. Tot ik een mega bak vol met kleding zag, voor 1 euro per kledingstuk. Ik 'viste' er een Escada broek uit, paste prima. Ook nog een andere broek en een leuk haltertopje. Voor maar 3 euro was ik erg blij :)

Dochter slaagde bij de P.rimark. Het is daar zo niets voor mij. Wat raak ik daar geirriteerd zeg. Van de drukte, van het slagveld in de winkel, van de onverschillige mensen die daar winkelen, van het hoge PMN (pleur maar neer) gehalte. Ze kreeg van mij een hemdje. De rest heeft ze zelf betaald. Kind weer blij, vrijwel al haar geld op nu. M. kocht 2 riemen en een t-shirt.

Daarna hadden we alledrie wel zin in iets. We vonden een Bagel & Beans. Helaas was daar ook een hele grote groep moeders met nog meer gillende en rondrennende kinderen. Mijn irritatie factor was door het bezoekje aan de P.rimark al aardig hoog (zacht uitgedrukt :)) Dus verlieten we het terras. Uiteindelijk eindigden we bij de Appie. Kochten daar drie ijskoffietjes en een pak Picolientje gevulde koeken haha.

Nu even lekker thuis. Zometeen met de bus naar het strand. Eten bij de boulevard en met zijn drie de zonsondergang bekijken. Om toch een beetje in de vakantiestemming te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten