Doorgaan naar hoofdcontent

Midzomernachtverrassing

Het plafond in de woonkamer is dicht. Wow, wat een gaaf gevoel, we hoeven 'alleen nog maar' wat verfwerkzaamheden te verrichten en de inloopkast als werkplek in te richten. (Plus gordijnen uitzoeken, lamp boven de tafel etc etc etc).

We kregen vanavond de bestelauto van mijn vader mee. Ging hij in mijn mini Fiat, haha, leuk gezicht was dat.
Met de bestelauto reden we met ons twee (dochter is voor de tigduizendste keer bij opa en oma aan't logeren) naar de I.kea.

Daar rond 18.15 uur aangekomen, wachtte ons een verrassing. Een koekje en wat te drinken, met live muziek bij binnenkomst. Vanwege midzomernacht. Ook een leuke verrassing was de 20% extra korting op de Plundra artikelen. Dus kochten wij toch een bank, met chaise longue, oftewel bank met lang stuk.
Ten op zichte van wat we eerder uit zouden geven aan een andere bank toch een besparing van ruim 500 euro. 

Het was even hangen en wurgen om de pakketten in en op de bus te krijgen. Voor de zekerheid zijn we maar via de toeristische route in plaats van de snelweg naar huis. In het nieuwe huis de dozen voor de deur uitgepakt. En de bank in deelblokjes in de huiskamer neergezet.

Onze oude bank laten we door de kringloop ophalen. Misschien zetten we hem nog op Marktplaats, maar daar heb ik niet zo'n zin in. Het lijkt wel of er een bom ontploft is in onze huiskamer thuis. Zo'n zooi. Ga ik nu niets meer aan doen. Ik vind het na 12 uur continue bezig zijn wel welletjes. 

Als we allebei onze ogen nog open kunnen houden kijken we nog iets leuks via uitzending gemist. Morgenochtend gaan we benutten om zoveel mogelijk spullen in het busje te vervoeren. Fijne zondag al vast.

Reacties

  1. Dat was een leuke meevaller bij dat Zweedse warenhuis.
    Jij ook een fijne zondag gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow,al echt aan het verhuizen. Het gaat er op lijken! Heel veel succes en sterkte nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker, die besparing van 500 euri. Kun je weer mooi iets anders meedoen.
    Wat ben ik blij dat ik niet hoef te verhuizen, zoveel respect voor je doorzettingsvermogen! Hopelijk kun je vandaag veel overbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z