zaterdag 21 juni 2014

Midzomernachtverrassing

Het plafond in de woonkamer is dicht. Wow, wat een gaaf gevoel, we hoeven 'alleen nog maar' wat verfwerkzaamheden te verrichten en de inloopkast als werkplek in te richten. (Plus gordijnen uitzoeken, lamp boven de tafel etc etc etc).

We kregen vanavond de bestelauto van mijn vader mee. Ging hij in mijn mini Fiat, haha, leuk gezicht was dat.
Met de bestelauto reden we met ons twee (dochter is voor de tigduizendste keer bij opa en oma aan't logeren) naar de I.kea.

Daar rond 18.15 uur aangekomen, wachtte ons een verrassing. Een koekje en wat te drinken, met live muziek bij binnenkomst. Vanwege midzomernacht. Ook een leuke verrassing was de 20% extra korting op de Plundra artikelen. Dus kochten wij toch een bank, met chaise longue, oftewel bank met lang stuk.
Ten op zichte van wat we eerder uit zouden geven aan een andere bank toch een besparing van ruim 500 euro. 

Het was even hangen en wurgen om de pakketten in en op de bus te krijgen. Voor de zekerheid zijn we maar via de toeristische route in plaats van de snelweg naar huis. In het nieuwe huis de dozen voor de deur uitgepakt. En de bank in deelblokjes in de huiskamer neergezet.

Onze oude bank laten we door de kringloop ophalen. Misschien zetten we hem nog op Marktplaats, maar daar heb ik niet zo'n zin in. Het lijkt wel of er een bom ontploft is in onze huiskamer thuis. Zo'n zooi. Ga ik nu niets meer aan doen. Ik vind het na 12 uur continue bezig zijn wel welletjes. 

Als we allebei onze ogen nog open kunnen houden kijken we nog iets leuks via uitzending gemist. Morgenochtend gaan we benutten om zoveel mogelijk spullen in het busje te vervoeren. Fijne zondag al vast.

3 opmerkingen:

 1. Dat was een leuke meevaller bij dat Zweedse warenhuis.
  Jij ook een fijne zondag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow,al echt aan het verhuizen. Het gaat er op lijken! Heel veel succes en sterkte nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker, die besparing van 500 euri. Kun je weer mooi iets anders meedoen.
  Wat ben ik blij dat ik niet hoef te verhuizen, zoveel respect voor je doorzettingsvermogen! Hopelijk kun je vandaag veel overbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen