zondag 2 februari 2014

Ik investeer slim

Duurzaamheidslening, investeringslening, energiebespaarlening, EPA, maatwerkadvies, het lijkt wel een complete nieuwe studie die ik volg. Dinsdagmiddag krijgen we iemand die bij ons nieuwe huis een maatwerkadvies komt uitvoeren. De aanvraagformulieren van de site Ik investeer slim hebben we al uitgeprint. Nieuwe werkgeversverklaringen al aangevraagd. Hij (de man die komt) wees ons ook op de duurzaamheidslening die mogelijk is. Daar heb ik gisteren even naar gekeken. Voor onze provincie is de nieuwe aanvraagdatum daarvoor nog niet bekend.

Nou vannacht, in mijn dromen, had ik het hele huis al verbouwd. Stukje van de keuken als bijkeuken, met daar de wasmachine en de droger. Plus verder alles uiteraard superleuk ingericht. Eens zien waar ik een kudde verhuis- en kluskabouters vandaan kan toveren. De opruim- en inpakkabouters thuis, nou die staken volgens mij haha.

Man is sporten, met aansluitend een afscheid van een teamgenoot, die teruggaat naar Aruba om daar zijn eigen rijschool op te zetten. Hij hoeft ook niet veel uit te zoeken en in te pakken. 

Dochter zit lekker op haar kamer gitaar te spelen. Ze heeft ook niet zoveel spullen. Dus dat kan later voor haar, als haar kamer in het nieuwe huis zoveel mogelijk klaar is.

Helaas, ben ik het, die, met mijn verzameldrang, en ohhh, dat kan ik ooit nog wel eens gebruiken, een hobbykamer vol met spullen heb. Dus ga ik vandaag weer vrolijk verder met het bekijken van al mijn 'schatten'. Want zo voelt het gelukkig wel.

Fijne zondag allemaal. Als jullie een opruim of inpakkabouter kunnen missen, stuur je ze dan mijn kant uit?

3 opmerkingen:

  1. Haha ik woon te ver weg denk ik anders zou ik me aanbieden: ervaring 10 maanden. Vorig jaar mijn oude huis van 3 etages met schuur na 39 jaar wonen uitgeruimd en heel veel moeten selecteren en wegdoen naar kringloop of vuilstort.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uhm... wil je 'm daarna doorsturen naar mij? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ahum hoe vaker je verhuist hoe meer je opruimt..... jaaaaah maar als je in je nieuwe casa zit dan verzamel je weer opnieuw. Die kabouters zijn weg, het kabouterbevrijdingsfront heeft ze allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen