Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
22 januari 2014

Vriendschap en lege accu's

Vandaag had ik verschillende afspraken. Na het werk welteverstaan. Samen met dochter ging ik op verjaarsvisite bij een vriendin, die ik ooit via twitter heb leren kennen. De helft van haar verjaarskado ligt nog thuis (lekker attent haha).

Op de terugweg wilde ik nog 'even' boodschappen doen voor een lekkere salade voor de avond. Want ik zou eten bij een vriendin. Dus ik parkeerde de auto, 'rende' door de winkel. Stapte met dochter weer in de auto, wilde starten en er gebeurde helemaal niets... Accu leeg. Zo bijzonder, we hadden net nog een rit gemaakt.

Dochter moest naar muziekles. Gelukkig had ze de instrumenten al in de auto. Het was niet heel erg ver lopen naar muziekles. Daar kwam ze 5 minuten later aan dan gepland. Ik liep door naar huis. Stuurde mijn vriendin een bericht over het voorval en gaf aan dat ik waarschijnlijk niet kwam eten. Gauw de quinoa, bieten, walnoten, feta salade gemaakt. Ondertussen kwam manlief thuis. We hebben even overlegd met zijn twee wat handig was. Ik besloot om naar het etentje te gaan en hij zou met mijn vader de auto regelen. 

Vanavond at ik dus lekker bij een vriendin. Met nog een andere vriendin. De ene ken ik al 37 jaar en de ander ruim 32 jaar. We zien elkaar niet heel vaak. Maar als we elkaar zien is het altijd fijn en gezellig. Heerlijk gegeten. De chocola die ik kreeg aangeboden hoefde ik niet. Zo lekker om die zoetbehoefte niet te hebben. Mijn gebrouwde salade viel in de smaak. 

Bij thuiskomst bleek de auto het 'gewoon' te hebben gedaan. Voor alle zekerheid staat de accu bij mijn ouders thuis aan de lader. Die bleek wel heel erg leeg te zijn. Mijn accu is ook bijna leeg :) Het voornemen om eens een keer op tijd naar bed te gaan deze week, is nog niet gelukt.

Would you like to comment?

  1. Ow ja, vroeg naar bed, bij mij ook een goed voornemen wat er niet altijd van komt! Succes met de auto.

    BeantwoordenVerwijderen