vrijdag 31 januari 2014

Schoolspullen

Bij Vlijtig met zuinigheid op haar blog las ik over schooltassen. Uiteraard had ik daar nog niet over nagedacht. Nu duurt het nog wel even voor onze dochter gaat. Maar aangezien ze ook een leuke kortingscode erbij noteerde, heb ik zojuist een tas besteld bij de site die ze noemde. (Een Eastpak Valley Drizzle en dit was haar reactie vanuit de hobbykamer :
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY DANKJEWEL ALLERLIEFSTE MOETIE VAN DE HEULE WERELD)

Schoolspullen. Heerlijk vind ik dat. Vroeger vond ik het al super. Struinend door de winkels, op zoek naar DE agenda. Het leuke kaftpapier, schriften, pennen, een ongekauwde geo driehoek :) 

Hopelijk mag ik ook mee op haar speurtocht. Voor de lezers met middelbare schoolgaande kinderen. Heeft jullie kind een 'budget' als het gaat om schoolspullen? Ik ga vast een potje klaarzetten hier, om wekelijks wat in te doen. Kan ze in juli/augustus lekker van winkelen.

Ik heb een heerlijk lang weekend in het vooruitzicht. Maandag om 11.00 uur staat de eindinspectie van de woning op de agenda. Zo straks ben ik nog even langsgereden. De losse dakpan zit vast. De schotelantenne is van het dak verwijderd. De gordijnen verdwenen en de lampen ook. (Dat ik daar wel om denk, dat we niet zo maar het licht aan kunnen doen). Af en toe slaat de schrik even toe, zo van, help, we gaan nu ECHT verhuizen binnenkort. Adem in, adem uit en dan komt alles vanzelf weer goed.

11 opmerkingen:

 1. Ik had toch even gewacht tot dochter eenmaal op school zit. Bij zoon (2e jaar) lopen de meisjes met schoudertassen.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik zal je besparen wat mijn dochter zei over je opmerking. Onze dochter weet gelukkig heel goed wat ze wil en ze is zeker geen schoudertassen type. Dus dat zit wel goed met de tas. En anders kopen we gewoon wat anders erbij tegen die tijd.

   Verwijderen
 2. Onze dochter zit sinds sep op de middelbare school, en zij wilde graag een echte cowboys bag, maar die zijn best aan de prijs, en dat mocht ze ook, maar de schoolspullen kwamen dan wel van action en hema, dus niet bij de schoolcampus .Het was of een dure tas en goedkopere schoolspullen, of andersom.
  Maar die tas is loeisterk, al die meiden op haar school hebben er 1, en ze gaan echt jaren mee.
  Zoon heeft rugzak, van quicksilver, niet zo dure dus,en hij geeft niet veel om mooie schoolspullen;)
  Verder vind ik het grappig om te lezen om je as verhuizing,wij zijn net ook nl verhuisd, en herkenning alom!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cowboys bag, die ken ik nog niet. Grappig dat je zoon minder om schoolspullen geeft. Oh wat lekker dat jullie al verhuisd zijn. Ik ben echt ZOOOO benieuwd hoe het ons allemaal (ver)gaat.

   Verwijderen
  2. Ja, gelukkig al verhuisd, ik zag er wel tegen op, midden in de kerstperiode, mega druk met werk, sta in een banketbakkerij, en tussen de sleutel krijgen en verhuizen zat 5 dagen..
   Behangen met kerstdagen en gaan met die banaan;)
   En nu ruim een maand later zitten we er lekker bij, maandag overdracht van ons oude huis, dan is dat ook afgesloten..
   Komt allemaal goed!
   Tja, en jongens geven denk ik minder om mooie schoolspullen dan meiden...;)

   Verwijderen
 3. Die Eastpack is een tas voor het leven. Mijn mannen 24 en 22 jaar oud gebruiken 'm nog steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, schoolspullen, ja, dat vond ik ook altijd heerlijk, net als kantoorspullen. Tot ze dus gebruikt moesten worden, de eerste week ging nog wel, maar daarna was het toch wat minder leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tas heeft je dochter uitgekozen. Hier is de tas gisteren binnengekomen. Ze is apetrots.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lidl schijnt die Eastgevallen ook nog weleens in de aanbieding te hebben. Lekker dat het verhuizen eraan gaat komen. Fijn je huis nieuw pimpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ook een eastpak gekocht voor dochter....tot bleek dat iedereen een cowboy bags had. En daar doet ze het nu al 3 jaar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een lekker artikeltje zoals altijd!

  BeantwoordenVerwijderen