Doorgaan naar hoofdcontent

Schoolspullen

Bij Vlijtig met zuinigheid op haar blog las ik over schooltassen. Uiteraard had ik daar nog niet over nagedacht. Nu duurt het nog wel even voor onze dochter gaat. Maar aangezien ze ook een leuke kortingscode erbij noteerde, heb ik zojuist een tas besteld bij de site die ze noemde. (Een Eastpak Valley Drizzle en dit was haar reactie vanuit de hobbykamer :
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY DANKJEWEL ALLERLIEFSTE MOETIE VAN DE HEULE WERELD)

Schoolspullen. Heerlijk vind ik dat. Vroeger vond ik het al super. Struinend door de winkels, op zoek naar DE agenda. Het leuke kaftpapier, schriften, pennen, een ongekauwde geo driehoek :) 

Hopelijk mag ik ook mee op haar speurtocht. Voor de lezers met middelbare schoolgaande kinderen. Heeft jullie kind een 'budget' als het gaat om schoolspullen? Ik ga vast een potje klaarzetten hier, om wekelijks wat in te doen. Kan ze in juli/augustus lekker van winkelen.

Ik heb een heerlijk lang weekend in het vooruitzicht. Maandag om 11.00 uur staat de eindinspectie van de woning op de agenda. Zo straks ben ik nog even langsgereden. De losse dakpan zit vast. De schotelantenne is van het dak verwijderd. De gordijnen verdwenen en de lampen ook. (Dat ik daar wel om denk, dat we niet zo maar het licht aan kunnen doen). Af en toe slaat de schrik even toe, zo van, help, we gaan nu ECHT verhuizen binnenkort. Adem in, adem uit en dan komt alles vanzelf weer goed.

Reacties

  1. Ik had toch even gewacht tot dochter eenmaal op school zit. Bij zoon (2e jaar) lopen de meisjes met schoudertassen.
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik zal je besparen wat mijn dochter zei over je opmerking. Onze dochter weet gelukkig heel goed wat ze wil en ze is zeker geen schoudertassen type. Dus dat zit wel goed met de tas. En anders kopen we gewoon wat anders erbij tegen die tijd.

      Verwijderen
  2. Onze dochter zit sinds sep op de middelbare school, en zij wilde graag een echte cowboys bag, maar die zijn best aan de prijs, en dat mocht ze ook, maar de schoolspullen kwamen dan wel van action en hema, dus niet bij de schoolcampus .Het was of een dure tas en goedkopere schoolspullen, of andersom.
    Maar die tas is loeisterk, al die meiden op haar school hebben er 1, en ze gaan echt jaren mee.
    Zoon heeft rugzak, van quicksilver, niet zo dure dus,en hij geeft niet veel om mooie schoolspullen;)
    Verder vind ik het grappig om te lezen om je as verhuizing,wij zijn net ook nl verhuisd, en herkenning alom!
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cowboys bag, die ken ik nog niet. Grappig dat je zoon minder om schoolspullen geeft. Oh wat lekker dat jullie al verhuisd zijn. Ik ben echt ZOOOO benieuwd hoe het ons allemaal (ver)gaat.

      Verwijderen
    2. Ja, gelukkig al verhuisd, ik zag er wel tegen op, midden in de kerstperiode, mega druk met werk, sta in een banketbakkerij, en tussen de sleutel krijgen en verhuizen zat 5 dagen..
      Behangen met kerstdagen en gaan met die banaan;)
      En nu ruim een maand later zitten we er lekker bij, maandag overdracht van ons oude huis, dan is dat ook afgesloten..
      Komt allemaal goed!
      Tja, en jongens geven denk ik minder om mooie schoolspullen dan meiden...;)

      Verwijderen
  3. Die Eastpack is een tas voor het leven. Mijn mannen 24 en 22 jaar oud gebruiken 'm nog steeds.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, schoolspullen, ja, dat vond ik ook altijd heerlijk, net als kantoorspullen. Tot ze dus gebruikt moesten worden, de eerste week ging nog wel, maar daarna was het toch wat minder leuk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tas heeft je dochter uitgekozen. Hier is de tas gisteren binnengekomen. Ze is apetrots.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lidl schijnt die Eastgevallen ook nog weleens in de aanbieding te hebben. Lekker dat het verhuizen eraan gaat komen. Fijn je huis nieuw pimpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier ook een eastpak gekocht voor dochter....tot bleek dat iedereen een cowboy bags had. En daar doet ze het nu al 3 jaar mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt een lekker artikeltje zoals altijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z