vrijdag 10 januari 2014

Romantiek op de vrijdagavond

Nou, romantiek is wel een heel groot woord, haha. Om 23.37 uur allebei met een huissetje aan de grote tafel. Met ieder een iPad voor ons. Spannende financiële zaken aan het regelen, met onbekende uitkomst. (Nee, niet ons huis, al komt de omschrijving daarvan wel overeen). Mocht het echt zijn wat ik hoop dat het is, dan zal ik er zeker binnenkort over schrijven.

Fijn, al die reacties op mijn spaarrekening vraag. Wellicht waag ik toch nog een poging bij M.oneyou. Eerst maar eens zorgen dat ik de bestaande spaarrekeningen vol komen met de bedragen die we in gedachten hebben.

Voor de rest ben ik blij dat het weekend is. Lekker uitslapen morgen. Dan een website opzetten voor de nieuwe 'handel' van mijn vader. Die is helemaal blij, vandaag is zijn zending aangekomen. Dus ik ga eerst hun oude blog aanpassen met informatie. Dan waarschijnlijk volgende week er een website aankoppelen. Kan ik mooi oefenen met mijn internetmarketing cursus materiaal. Want zo actief ben ik daar nog niet mee geweest.

De suikervrije dagen heb ik goed doorstaan al zeg ik het zelf. Ik had wel wat veel boodschappen gedaan vorige week. We 'moesten er tegen eten' nu. Vandaag het gehakt klaargemaakt voor mexicaanse wraps. Helaas zat er wel maltodextrin(e) in de kruidenmix. Dus heb ik geen gehakt genomen (ben er toch niet zo dol op). Morgen even kijken wat de planning wordt voor de komende dagen qua eten. Waarschijnlijk kan ik qua menuutjes wel vooruit tot en met woensdag. Dan zou het wel een voordelig weekje worden qua boodschappenbudget. Dat we het geld nu van 1 rekening pinnen werkt voor mij heel goed. Fijn om overzicht te hebben. Stuk bewustzijn ook.

De komende 2 dagen hebben we niets bijzonders op de agenda staan. Lekker met ons drietjes een beetje aanrommelen en ontrommelen. Van een collega kreeg ik nog 5 verhuisdozen mee. Ik heb nog genoeg te doen. Fijn weekend allemaal.

5 opmerkingen:

 1. kook dan zonder zakjes en pakjes dan zit er zeker geen 'suiker' in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gehakt bak ik altijd Ernie :)
   Helaas ben ik nog niet keukenprinserig genoeg geweest om de samenstelling van de mexicaanse kruidenmix te kunnen achterhalen.

   Verwijderen
  2. Ingrediënten Mexicaanse kruiden

   * 1 theelepel uienpoeder
   • 1 theelepel knoflookpoeder
   • 1 theelepel zout
   • 2 theelepels komijnpoeder
   • 1 theelepel hete chilipeper
   • 3 eetlepels paprikapoeder
   alles in een vijzel en goed fijn maken.

   Succes!

   Verwijderen
  3. Hartstikke bedankt Ernie. Heel erg attent van je. Ik ga op zoek naar een vijzel en wat ontbrekende kruiden.

   Verwijderen
 2. gewoon googelen bij ah. dan kom je al een heel eind. Anna

  BeantwoordenVerwijderen