Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 januari 2014

Glutenvrije pasta

Tigste dag van mij suikervrije bestaan. Twee weken geleden vond ik glutenvrije pasta (spaghetti) bij de L.idl. Vanavond aten we het. Met suikervrije pesto, sojacuisine, courgette, ui, knoflook en garnalen. Salade erbij en wat rauwkost en we hadden weer een prima maaltijd.

Dochter heeft gisteren muffins gebakken. Met 'een gezonde mix' zonder e-nummers, maar wel met rietsuiker. Helaas kon ik de verleiding niet weerstaan en at ik er net twee. (Maar natuurlijk, waarom zou ik het ook bij maar een houden). Nou en nu terwijl ik typ, voel ik de 'suikerdip' opkomen. Onvoorstelbaar. Nouja, niet heel onvoorstelbaar, ik wist wel dat ik er last van had. Maar dat het zo vervelend zou voelen.... 
(Gauw doortypen, voor ik in slaap val haha).

Vanmiddag bij de (kandidaat)notaris was een een leuk gesprek. Manlief was het gisteren in zijn rug geschoten. Bikkel als hij is, heeft hij gisteren zo veel mogelijk bewogen. Vandaag ook gewoon naar zijn werk geweest. Alleen zitten ging niet zo goed. Dus bij het notariskantoor moest hij op een gegeven moment uit de stoel komen en wat 'oefeningen' doen om 'uit de kramp' te geraken. 
Voor hem pijnlijk, maar voor ons wel een ietwat komisch gezicht. 

De concepten van de overeenkomsten worden door de aardige dame opgesteld en dan krijgen wij ze ter goedkeuring binnen. Bedankt nog voor de tips voor deze documenten. Blijft altijd een beetje een bijzonder idee. Dingen vastleggen voor zaken die we niet wensen. Uit elkaar gaan of nog erger, doodgaan. Maar we kunnen het maar beter geregeld hebben.

Inschrijfformulier voor school van dochter is op de bus. Ik lijk wel echt georganiseerd. Lang leve mijn agenda. 

Would you like to comment?

  1. Bizar he, als je stopt met suiker. Hoe je daarna merkt hoe het je energie opvreet. Sterkte voor je man!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Suiker is gif, daar raak ik ook steeds meer van overtuigd. Gelukkig raken we onszelf er steeds meer van bewust!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik maak muffins (of cupe-cakes hoe je ze ook wil noemen) met als zoetstof geprakte rijpe (aka zwartgespikkelde schil) bananen. Voor 6 stuks 1 grote banaan. Lekker en geen suikerdip.

    BeantwoordenVerwijderen