Doorgaan naar hoofdcontent

Folders en impulsaankopen

Heftig dagje vandaag. Met mij ging het wel goed hoor. Maar collega's met slecht nieuws. Bij een een tante overleden vannacht. Bij de ander een vriendin van 39 die kanker heeft en niet lang meer te leven heeft. Op de terugweg naar huis, op de snelweg een aanrijding. Twee ambulances en twee politiewagens kwamen via de vluchtstrook voorbij gescheurd.

Dubbel dankbaar voor mijn goede gezondheid en die van mijn familie en vrienden. Ook dankbaar voor het feit dat ik iets later van mijn werk weg was gegaan en niet betrokken was bij de aanrijding op de snelweg. 
Ik moest dochter naar toneelles brengen en zou dat niet redden. Gelukkig was manlief al onderweg naar huis met de trein. Lang leve de tweede auto, want nu kon hij haar snel brengen. Alles weer goed, voor ons drie dan.

Vanmorgen was het man weer in de rug geschoten, toen hij op het station zijn vouwfiets in elkaar wilde vouwen. Hij ging zelf ook dubbel de trein in. Vanavond zal ik zijn voeten behandelen. (Ik heb in 2000 de opleiding voor voetreflex therapeute gedaan). Dat brengt hem hopelijk verlichting qua pijnklachten.

Vanavond was ik ook degene die onze dochter van toneelles haalde. Dat doe ik anders niet. De boter en de melk waren op, dus we reden snel even naar de Appie. Helaas kwamen we met heeeeeel veel meer thuis. Chips, chocola, muffinmix en kauwgom. Gelukkig wel in de aanbieding. Al stonden die zaken niet op mijn lijstje. In de categorie impuls aankopen.

Vandaag hadden we voor het eerst in jaren weer folders in de brievenbus. Wat lekker om daar doorheen te bladeren. Vooral die van de meubelzaken en de bouwmarkten. Heb al een aantal dingen gezien die op ons verlanglijstje staan. Doordat het hierbij gaat om grotere bedragen, zal ik me daar wel beter in kunnen beheersen :)

Reacties

  1. Dit is de tijd waarin je het meeste kan verdienen. Onderhandel bij alles over de prijs of kijk wat je er nog meer bij kan krijgen met grote apparaten bv. Rond de pasen en de pinksteren krijg je bij de meeste bouwmarkten hoge kortinge. Loont soms om te wachten, of ga in gesprek zodat men je de korting nu al geeft.
    Succes!!! Persoonlijk helpt het mij om bij elk tientje te denken, scheelt weer een uur werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Probeer van al die zaken die je bij de Appie kocht af te blijven. Je krijgt er na zolang suikervrij echt spijt van als je ze (in een relatief korte tijd) helpt op te maken.

    Verder zijn in de klustijd folders en kortingsbonnen essentieel. Dus nu even de folders verzamelen en straks weer een ja-nee sticker. Dan blijven de verleidingen buiten de deur. PS Vaak zijn kortingsbonnen ook op internet te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb gisteren ook veel te veel snoep en onnodige zaken gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z