Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 januari 2014

Folders en impulsaankopen

Heftig dagje vandaag. Met mij ging het wel goed hoor. Maar collega's met slecht nieuws. Bij een een tante overleden vannacht. Bij de ander een vriendin van 39 die kanker heeft en niet lang meer te leven heeft. Op de terugweg naar huis, op de snelweg een aanrijding. Twee ambulances en twee politiewagens kwamen via de vluchtstrook voorbij gescheurd.

Dubbel dankbaar voor mijn goede gezondheid en die van mijn familie en vrienden. Ook dankbaar voor het feit dat ik iets later van mijn werk weg was gegaan en niet betrokken was bij de aanrijding op de snelweg. 
Ik moest dochter naar toneelles brengen en zou dat niet redden. Gelukkig was manlief al onderweg naar huis met de trein. Lang leve de tweede auto, want nu kon hij haar snel brengen. Alles weer goed, voor ons drie dan.

Vanmorgen was het man weer in de rug geschoten, toen hij op het station zijn vouwfiets in elkaar wilde vouwen. Hij ging zelf ook dubbel de trein in. Vanavond zal ik zijn voeten behandelen. (Ik heb in 2000 de opleiding voor voetreflex therapeute gedaan). Dat brengt hem hopelijk verlichting qua pijnklachten.

Vanavond was ik ook degene die onze dochter van toneelles haalde. Dat doe ik anders niet. De boter en de melk waren op, dus we reden snel even naar de Appie. Helaas kwamen we met heeeeeel veel meer thuis. Chips, chocola, muffinmix en kauwgom. Gelukkig wel in de aanbieding. Al stonden die zaken niet op mijn lijstje. In de categorie impuls aankopen.

Vandaag hadden we voor het eerst in jaren weer folders in de brievenbus. Wat lekker om daar doorheen te bladeren. Vooral die van de meubelzaken en de bouwmarkten. Heb al een aantal dingen gezien die op ons verlanglijstje staan. Doordat het hierbij gaat om grotere bedragen, zal ik me daar wel beter in kunnen beheersen :)

Would you like to comment?

 1. Dit is de tijd waarin je het meeste kan verdienen. Onderhandel bij alles over de prijs of kijk wat je er nog meer bij kan krijgen met grote apparaten bv. Rond de pasen en de pinksteren krijg je bij de meeste bouwmarkten hoge kortinge. Loont soms om te wachten, of ga in gesprek zodat men je de korting nu al geeft.
  Succes!!! Persoonlijk helpt het mij om bij elk tientje te denken, scheelt weer een uur werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Probeer van al die zaken die je bij de Appie kocht af te blijven. Je krijgt er na zolang suikervrij echt spijt van als je ze (in een relatief korte tijd) helpt op te maken.

  Verder zijn in de klustijd folders en kortingsbonnen essentieel. Dus nu even de folders verzamelen en straks weer een ja-nee sticker. Dan blijven de verleidingen buiten de deur. PS Vaak zijn kortingsbonnen ook op internet te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb gisteren ook veel te veel snoep en onnodige zaken gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen