Doorgaan naar hoofdcontent

Soms gaat het niet goed....

Tot zover mijn 'Neobux' online inkomsten. Helaas kan ik uit de Terms of Service niet opmaken wat er niet goed is gegaan. Volgens punt 4 zou ik het systeem proberen te hacken, whoehahaha. Ik weet net hoe ik de iPad fatsoenlijk kan gebruiken. Jammer van de 115 dollar die ik net geinvesteerd had. Waren een paar leuke laarzen en schoenen geweest..... Maargoed, niet geschoten is altijd mis.

Hieronder de mail, in mijn beste engels....



L.S.

Suspending my account (see enclosed picture) without any warning.
How nice, but not really, without knowing why.

If it has to do something by the browser I'm using (Puffin Browser) on my iPad, because the Neobux site needs 'flash' which doesn't function on an iPad, then you could have 'warned me' before. Because 
recently I became 'golden', invested an extra amount to buy referrals. 
And by 'asking for' 10,17 dollar you're suspending my account.

Well I'm disgusted by the way you're treating me as a well 'clicking and behaving' person.

Hope you feel good about yourself as a company and I wish you all the luck with my money.

I'm too polite, otherwise I would have told you where to put it.

Kind regards,
Het Rijke Wijf
the Netherlands

Update: Nou maakt niet uit in welke taal ik het geschreven zou hebben. Dit is de reactie van Neobux. En inloggen kan dus niet meer... *zucht*


support@neobux.com
aan: mij
1 minuut geleden

Details
You've sent an email to an unmonitored address. To reach our support please login to your NeoBux account and send a support ticket by clicking the "Support" link at the bottom of the page. Thank you.

Reacties

  1. Dus uiteindelijk ben je toch opgelicht door Neobux?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Opgelicht. Zo voelt het wel een beetje. Ik vermoed dat het lag aan de browser die ik gebruikte om in te loggen. Als dat zo is, dan had ik dat graag geweten voor ik het geld had ingebracht vorige week zondag. Want de browser in kwestie gebruik ik al een hele poos. Maargoed, weer een 'wijze les' , al word ik er niet veel wijzer van.

      Verwijderen
  2. Kun je niet met een nieuwe account aanmelden en daarmee een mailtje sturen? Voor hetzelfde geld is er gewoon iets fout gegaan. Als je dan aan de bel trekt, wordt het meestal zo weer opgelost.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Frustrerend dat je ze niet eens kunt bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,

    interessante informatie!!! Heb je misschien zin en tijd om mee te werken aan een interview voor Het Moederbedrijf over geld verdienen via internet? Op Het Moederbedrijf vertellen vrouwen hoe ze geld verdienen vanuit huis.

    Als je wilt, mail je graag onze vragen.

    Je kunt me bereiken op http://www.nicoleorriens@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, wat jammer dat Neobux dit heeft gedaan! Ik ben bij Neobux gekomen door op jouw Neubux plaatje te klikken.Ik lees op je blog dat je via de Ipad ingelogd was en vermoed dat je op advertenties hebt geklikt en dat is verboden omdat dat problemen geeft met flash bij Neobux.Dit heb ik nl. ergens gelezen op het forum.Tot zover ... en wat een leuk blog heb je!

    Groetjes en fijne kerstdagen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z