zondag 8 december 2013

Soms gaat het niet goed....

Tot zover mijn 'Neobux' online inkomsten. Helaas kan ik uit de Terms of Service niet opmaken wat er niet goed is gegaan. Volgens punt 4 zou ik het systeem proberen te hacken, whoehahaha. Ik weet net hoe ik de iPad fatsoenlijk kan gebruiken. Jammer van de 115 dollar die ik net geinvesteerd had. Waren een paar leuke laarzen en schoenen geweest..... Maargoed, niet geschoten is altijd mis.

Hieronder de mail, in mijn beste engels....L.S.

Suspending my account (see enclosed picture) without any warning.
How nice, but not really, without knowing why.

If it has to do something by the browser I'm using (Puffin Browser) on my iPad, because the Neobux site needs 'flash' which doesn't function on an iPad, then you could have 'warned me' before. Because 
recently I became 'golden', invested an extra amount to buy referrals. 
And by 'asking for' 10,17 dollar you're suspending my account.

Well I'm disgusted by the way you're treating me as a well 'clicking and behaving' person.

Hope you feel good about yourself as a company and I wish you all the luck with my money.

I'm too polite, otherwise I would have told you where to put it.

Kind regards,
Het Rijke Wijf
the Netherlands

Update: Nou maakt niet uit in welke taal ik het geschreven zou hebben. Dit is de reactie van Neobux. En inloggen kan dus niet meer... *zucht*


support@neobux.com
aan: mij
1 minuut geleden

Details
You've sent an email to an unmonitored address. To reach our support please login to your NeoBux account and send a support ticket by clicking the "Support" link at the bottom of the page. Thank you.

6 opmerkingen:

 1. Dus uiteindelijk ben je toch opgelicht door Neobux?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opgelicht. Zo voelt het wel een beetje. Ik vermoed dat het lag aan de browser die ik gebruikte om in te loggen. Als dat zo is, dan had ik dat graag geweten voor ik het geld had ingebracht vorige week zondag. Want de browser in kwestie gebruik ik al een hele poos. Maargoed, weer een 'wijze les' , al word ik er niet veel wijzer van.

   Verwijderen
 2. Kun je niet met een nieuwe account aanmelden en daarmee een mailtje sturen? Voor hetzelfde geld is er gewoon iets fout gegaan. Als je dan aan de bel trekt, wordt het meestal zo weer opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Frustrerend dat je ze niet eens kunt bereiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  interessante informatie!!! Heb je misschien zin en tijd om mee te werken aan een interview voor Het Moederbedrijf over geld verdienen via internet? Op Het Moederbedrijf vertellen vrouwen hoe ze geld verdienen vanuit huis.

  Als je wilt, mail je graag onze vragen.

  Je kunt me bereiken op http://www.nicoleorriens@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, wat jammer dat Neobux dit heeft gedaan! Ik ben bij Neobux gekomen door op jouw Neubux plaatje te klikken.Ik lees op je blog dat je via de Ipad ingelogd was en vermoed dat je op advertenties hebt geklikt en dat is verboden omdat dat problemen geeft met flash bij Neobux.Dit heb ik nl. ergens gelezen op het forum.Tot zover ... en wat een leuk blog heb je!

  Groetjes en fijne kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen