Doorgaan naar hoofdcontent

Geld verdienen in Spanje

Ola! We zijn weer heelhuids terug uit Barcelona. Donderdagavond bracht mijn moeder ons naar het plaatselijke vliegveld. Dat was voor ons de eerste keer om vanaf daar te vliegen. En dat is ons prima bevallen. Kort van te voren aanwezig zijn, vlot 'inchecken'. We landen na zo'n twee uurtjes vliegen op Girona. Voor de bus hadden we al kaarten gereserveerd. In het donker reden we Barcelona binnen, om op zoek te gaan naar ons appartement. Ook dat ging vrij snel. Aardige dame die ons zo laat (het was inmiddels 23.30 uur) nog wilde ontvangen.

Onze dochter mocht een dag vrij van school, dus die was superblij dat ze in Spanje was. Ze heeft veel foto's en filmpjes gemaakt voor haar wekelijkse videoblog. Manlief had een zakelijk congres dat weekend, wat begon op de vrijdagmiddag.

Wij begonnen ons toeristisch avontuur bij de Sagrada Familia. Vanwege de enorme drukte en wachtrij, zijn we alleen maar even buitenom geweest. Lekker toeristen kijken, dat is ook een attractie op zich.

De rest van het weekend hebben we ook veel gezien en gedaan. Onze metrokaarten voor twee dagen hebben zich snel terugverdiend.

Zaterdag was het prachtig weer. We hadden zelfs onze bikini nog aan kunnen doen :)

Vlak bij ons appartement was een Spaanse Lidl. Zo leuk, ik heb een tik voor buitenlandse supermarkten. En hier waren een aantal producten die ik zeker ook wel bij de Nederlandse Lidl in het assortiment zou willen.

Ook in Spanje kon ik gewoon verder met mijn online inkomen. Dankzij een vriendin heb ik op de iPad nu een gratis 'browser' waardoor ik wel een soort van 'flashplayer' heb. Zo fijn, nu is mijn iPad net echt een mini laptop.

Uiteraard was het veel te snel weer zondag. Onze vlucht was door de vliegmaatschappij twee uur vervroegd :( Dus om 12.30 uur zaten we al weer in de bus terug naar het vliegveld. We waren zeer content met onze betaalde zitplaatsen. Hierdoor hadden we voorrang met instappen. Dat voelde wel een beetje als een VIP behandeling. Heerlijk.

Mijn moeder haalde ons ook weer op. Na een half uurtje waren we weer in ons opgeruimde en schone huis (dat was het voordeel van vrijwel een hele donderdag poetsen). Lekker een verse pasta gegeten en verrukkelijk in mijn eigen bed geslapen. (Enige nadeel altijd op reis, het slapen in een ander bed).

Vandaag al weer de eerste werkdag erop zitten. Met gelukkig ook heerlijk weer voor hier, dat maakte de overgang net wat soepeler. Nou eens zien dat ik terug kan komen in het blogritme. Tenzij jullie me niet gemist hebben natuurlijk....

Reacties

  1. Hasta la vista en welkom thuis! Dank je voor de link naar die Flashplayer-achtige. Ga ik meteen testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You can make money online, in fact almost anybody who can use a computer, can make money online, but only if you follow through and
    work hard. Think about your potential resaders and what they want to
    know. Because a turn key website that makes monney on autopilot is just
    that-a turn key website that makes money on autopilot.


    My weblog how to make money online as a teenager free ()

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z