maandag 7 oktober 2013

Geld verdienen in Spanje

Ola! We zijn weer heelhuids terug uit Barcelona. Donderdagavond bracht mijn moeder ons naar het plaatselijke vliegveld. Dat was voor ons de eerste keer om vanaf daar te vliegen. En dat is ons prima bevallen. Kort van te voren aanwezig zijn, vlot 'inchecken'. We landen na zo'n twee uurtjes vliegen op Girona. Voor de bus hadden we al kaarten gereserveerd. In het donker reden we Barcelona binnen, om op zoek te gaan naar ons appartement. Ook dat ging vrij snel. Aardige dame die ons zo laat (het was inmiddels 23.30 uur) nog wilde ontvangen.

Onze dochter mocht een dag vrij van school, dus die was superblij dat ze in Spanje was. Ze heeft veel foto's en filmpjes gemaakt voor haar wekelijkse videoblog. Manlief had een zakelijk congres dat weekend, wat begon op de vrijdagmiddag.

Wij begonnen ons toeristisch avontuur bij de Sagrada Familia. Vanwege de enorme drukte en wachtrij, zijn we alleen maar even buitenom geweest. Lekker toeristen kijken, dat is ook een attractie op zich.

De rest van het weekend hebben we ook veel gezien en gedaan. Onze metrokaarten voor twee dagen hebben zich snel terugverdiend.

Zaterdag was het prachtig weer. We hadden zelfs onze bikini nog aan kunnen doen :)

Vlak bij ons appartement was een Spaanse Lidl. Zo leuk, ik heb een tik voor buitenlandse supermarkten. En hier waren een aantal producten die ik zeker ook wel bij de Nederlandse Lidl in het assortiment zou willen.

Ook in Spanje kon ik gewoon verder met mijn online inkomen. Dankzij een vriendin heb ik op de iPad nu een gratis 'browser' waardoor ik wel een soort van 'flashplayer' heb. Zo fijn, nu is mijn iPad net echt een mini laptop.

Uiteraard was het veel te snel weer zondag. Onze vlucht was door de vliegmaatschappij twee uur vervroegd :( Dus om 12.30 uur zaten we al weer in de bus terug naar het vliegveld. We waren zeer content met onze betaalde zitplaatsen. Hierdoor hadden we voorrang met instappen. Dat voelde wel een beetje als een VIP behandeling. Heerlijk.

Mijn moeder haalde ons ook weer op. Na een half uurtje waren we weer in ons opgeruimde en schone huis (dat was het voordeel van vrijwel een hele donderdag poetsen). Lekker een verse pasta gegeten en verrukkelijk in mijn eigen bed geslapen. (Enige nadeel altijd op reis, het slapen in een ander bed).

Vandaag al weer de eerste werkdag erop zitten. Met gelukkig ook heerlijk weer voor hier, dat maakte de overgang net wat soepeler. Nou eens zien dat ik terug kan komen in het blogritme. Tenzij jullie me niet gemist hebben natuurlijk....

2 opmerkingen:

 1. Hasta la vista en welkom thuis! Dank je voor de link naar die Flashplayer-achtige. Ga ik meteen testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You can make money online, in fact almost anybody who can use a computer, can make money online, but only if you follow through and
  work hard. Think about your potential resaders and what they want to
  know. Because a turn key website that makes monney on autopilot is just
  that-a turn key website that makes money on autopilot.


  My weblog how to make money online as a teenager free ()

  BeantwoordenVerwijderen