Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 oktober 2013

2155 reacties

Niet op dit blog hoor, maar op mijn andere blog. 2155 spam reacties. Gelukkig heb ik al ingesteld staan dat ik alle reacties moet goedkeuren. Dus vanmiddag heb ik een groot deel van de reacties verwijderd. Heel af en toe zit er nog een reactie bij, die zeg maar wel echt is. Op dit blog heb ik gelukkig nog niet zoveel spam reacties. Wel gewoon leuke en vaak ook hele nuttige reacties. Daar ben ik erg blij mee.

Vandaag had ik een vrije dag. Heeeeel fijn. Want de tweede seminardag in Amsterdam duurde langer dan gedacht/verwacht. We waren pas rond 23.45 uur weer thuis.

Het was ook gisteren weer erg interessant. Ik heb me ingeschreven voor een hele gave workshop. Het schrijven van een boek en het zelf publiceren. Op een vrijdagavond, plus zaterdag en zondag de hele dag. Wat een leuke man was het die gisteren daarover de presentatie deed. Alle aangeboden driedaagse vervolg workshops zo tussen de 1997 en 2497 euro... Ook de workshop die ik zo graag wilde (die van het boek) was 2497 euro. De man die de workshop gaf, gaf aan dat een ieder die interesse had, het inschrijfformulier vast moest invullen. Omdat hij met een hele speciale aanbieding zou komen... In gedachten vroeg ik me af, wat ik voor de workshop over zou hebben.

Ik heb namelijk al een aantal jaren een boekidee. Maar het blijft steeds alleen bij de gedachte hoe leuk het zou zijn. Dus dit kwam als het ware op het juiste moment. De aanbieding was wel heeeeeel erg super. Voor alleen materiaalkosten en kosten van de workshopruimte bood hij het aan. Wow, ik stond al klaar bij de inschrijftafel, toen ik het bedrag hoorde, werd ik helemaal zenuwachtig. 49 euro. Jihaa. Ook manlief gaat mee, want ook hij heeft een boekidee.

Voor de rest was ik een beetje flabbergasted. Want gisteren werd genoemd dat het hebben van schuld goed is. Dat handelen in aandelen (dus de aandelen op zich) af te raden is, vermoedelijk tussen 2014 en 2016 stort de aandelenmarkt volledig in. De prijs olie gaat aanzienbaar omhoog. Onder andere voedsel wordt daardoor duurder. Het meeste 'stomme' wat mensen kunnen doen, is werken voor een baas, of als ZZP'er of kleine zelfstandige. Daar wordt het meeste belasting betaald. Dit waren woorden van Robert Kiyosaki. Toch niet een van de armste mensen haha. Dus vanmorgen heb ik mijn aandelen verkocht. Ik had er gelukkig nog niet zoveel. Ik blijf zeker nog wel even in loondienst. Plus de buffer van 10.000 euro wil ik wel graag opbouwen. Het hoeft dan niet persé op een spaarrekening.

Daarnaast hebben we heel veel bruikbare andere informatie opgedaan afgelopen weekend. Naast vastgoed als huizen, ook het belang van virtueel vastgoed. En nog veel meer. Daar ga ik zo samen met man verder over brainstormen en bekijken wat wij daar zelf mee kunnen en willen.


Would you like to comment?

  1. wauw....... wat een superaanbieding!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een superinteressant seminar. Voor mij een Wondere Wereld waar ik helemaal niks van weet maar die Kiyosaki ga ik eens googlen! Dank voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je de workshop voor zo'n laag bedrag kunt doen. Hopelijk krijg je goede informatie!

    BeantwoordenVerwijderen