Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 september 2013

Makro kortingsbon

Sinds 2010 sta ik (weer) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Heel actief ben ik momenteel niet als ondernemer. Al onderneem ik wel van alles :) Een van de voordelen van het ondernemerschap, is de Makro pas. Met tientallen (volgens mij ook niet ondernemers) waren we vanavond 'aan de winkel'. Een regenpak voor onze dochter en een jas voor manlief stonden op de lijst. We hadden een kortingsbon van 10 euro ontvangen vorige week, in te wisselen bij besteding van 50 euro. Altijd leuk.

Alleen de jas was een beetje een raar model. Dus dat werd hem niet. En zonder jas moesten we nog aardig wat bij kopen naast het regenpak voor de korting. Maar goed, daar deden we niet moeilijk over.

Papier voor de printer is bijna op. Inkt is al helemaal op. Vier pizza's voor 4,24 euro (daar kunnen we niet van uit eten), ach we hadden ons karretje zo vol.

Er lagen trouwens al chocoladeletters. En kruidnootjes en taai taai. Schandalig vroeg. Toch hebben we de letter voor dochter vast meegenomen. Die is er niet zo vaak. Ik ben benieuwd of de letter de maand december haalt.

Ik las laatst iets over wasbaar wc papier. Ieks... daar moet ik dan nog even niet aan denken. Ook al is het natuurlijk erg milieuvervuilend, al dat gebleekte wc papier. En ik ben te knieperig om milieuvriendelijk wc papier te kopen.

Wij kochten nu 'toiletpapier' (jaja, de chique versie) in de aanbieding. 80 rollen (wij blij met de opgeruimde kelder:)). Omgerekend voor 18,9 cent de rol. Wat betaal jij gemiddeld per rol?

Would you like to comment?

 1. Van dat wasbare wc papier las ik ook. Ik kan een hoop hebben maar dat niet... Onze rollen kosten 0.175/rol (2.10/pak van 12)

  (en daar weiger ik oude lappen voor te gaan verknippen, omzomen, gebruikte doekjes in de wasmand en wassen (op een korte was had de blogster waar ik het las bedacht, dat zou milieuvriendelijker zijn, lekker fris!) Ik draag wel op andere manier bij aan verminderen van milieu-impact)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn rol kost 0,1667 per rol. 24 rollen 3,99 bij Action.

  http://opnieuwbegonnen.blogspot.nl/search?q=Wc+papier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop ook meestal die rollen van de Action. Dus 0.1667 per rol. Ik heb ook een Makropas, maar de ervaring leert dat ik er altijd met meer uitkom dan de bedoeling was, en dat ik daar juist A-merken koop. Ik heb nog nooit bespaard bij de Makro. Want als ik een bv een klein zakje snoep koop, gaat ie op, maar een grote zak gaat ook op, en in verhouding sneller dan dat kleine zakje. Uit zelfbescherming ga ik zo weinig mogelijk naar de Makro;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jij hebt bij de Makro, heb ik bij de Action. Daar zie ik altijd zoveel leuks. Vooral hobbyspul, nog wat balisto's, leuk inpakpapier...

   Verwijderen
 4. ...geen idee, ik koop altijd biologisch, ongebleekt toiletpapier en zolang ik dat kan betalen wil ik geen andere. Bezuinigen doe ik wel op andere dingen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Respect, ik heb wel allemaal ecover schoonmaak- en wasmiddelen. Maar biologisch ongebleekt papier heb ik nog nooit gekocht. Terwijl ik het wel zou kunnen betalen. Ga ik over nadenken waarom dat zo is.

   Verwijderen