dinsdag 30 april 2013

BKR vrij

Afgelopen maandag was het zover.... 
Na 5 (vijf!!!) jaar wachten, eindelijk een 'schone' BKR.

Voor de gelukkige mensen die geen idee hebben, de afkorting staat voor Bureau Krediet Registratie. Onze overzichten werden gesierd door A-tjes van Achterstand. Met verschillende cijfers. A2 deed ons denken aan een Audi. A3 als goed papier formaat.

Vlak voor sluitingstijd waren we bij de bank. Twee overzichten aangevraagd. En nu nog even geduld hebben om het ECHT zwart op wit te zien.

Eindelijk de mogelijkheid voor een ander huis. Kopen of huren, daar plussen en minnen we nog even over.

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!! Dat zal een opluchting zijn:) Doet me denken aan een weblog van weglog Bijna rijk en beroemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, het klopte dus toch:) Leuk hoor, ik vind het erg fijn dat het jullie allemaal zo gelukt is. En dat ik nog nu kan lezen. Destijds las ik je blog regelmatig en heb er veel tips uit kunnen halen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn oude bijna rijk en beroemd blog is 'vergaan'. Heb wel de oude bestanden op kunnen vragen. Importeren hier bij blogger lukt niet. Wellicht doe ik binnenkort een poging bij Wordpress. Fijn te lezen dat je er destijds veel tips hebt uit kunnen halen.

   Verwijderen
  2. O, die volgde ik destijds ook! Nog voordat ik zelf met bloggen begon. Leuk dat je terug bent!

   Verwijderen
 3. Ongelofelijk dat je daar 5 jaar op moest wachten! Ik vind dat een bkr registratie max nog een jaar zou moeten gelden nadat je alle rekeningen hebt betaald. Dat lijkt me zeer gepast in deze tijden! De oude bureaucratie is natuurlijk onnodig waardoor er best sneller gehandeld worden.

  BeantwoordenVerwijderen