zondag 15 augustus 2010

Cupcake makerJa ja, ik heb weer een nieuw apparaat. Door de Stylish Blogger award, kwam ik op de blog van Thea, die schreef over de Cup Cake Maker. Een apparaat wat 8 muffins bakt in zo'n 7 minuten.
Ik had het apparaat al eerder gezien, maar door haar enthousiaste verhalen was ik om. Gelukkig is de Cup Cake Maker gewoon te bestellen bij Wehkamp. Dus donderdag besteld, vrijdag in huis. Zaterdagochtend samen met kindlief aan de slag. We hebben het basis beslag gemaakt. Goed voor ruim 18 muffins. De tweede ronde heb ik blokjes chocola in het beslag gedrukt. Heerlijke muffins. Maar er zijn nog veel meer hapjes mee te maken. Thea is heel creatief. Bladerdeeg met hartige vulling... zoals frikandelletjes haha..

Zijn er meer mensen die het apparaat al hebben? En ik ben uiteraard op zoek naar allerlei lekkere muffin of cupcake recepten. Dus mochten jullie tips/adviezen hebben, dan graag. Oh ja, kindlief heeft zelfs 3 muffins verkocht... in de theetuin van mijn ouders.
Bookmark and Share

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk apparaat !! Ik ken het helemaal niet maar lijkt me wel heel handig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Dat klinkt geweldig! Ik wil er ook één!
  Ik heb een GEWELDIG muffinboekje thuis. Mijn ouders namen deze mee uit Nieuw-Zeeland, compleet met bakvormpjes. Ik heb er al veel uit gemaakt. Ik zal wel eens wat recepten doormailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben vooral onder de indruk van de snelheid! 18 muffins in maar 7 minuten. We hebben namelijk een kinderfeestje zaterdag... Ik kom helemaal in de verleiding. Hoeveel kost zo'n ding?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig apparaat maar eh, 5o euro? doe mij dan maar ambachtelijke imperfectie ; )

  BeantwoordenVerwijderen