Doorgaan naar hoofdcontent

Financial Freedom Intensive -in aanTEKENINGen

Nou en of was het intensief. Een driedaags financieel seminar. In het afgelopen weekend. Ik tweette en blogde sporadisch, met hele goede redenen hoor. Erg veel geleerd, heerlijk gehuild, enorm gelachen, spierpijn van het Zumba dansen, energie voor 10, dat moest ook wel met seminardagen van 10.00 tot 23.00 uur. Geld verdiend, enorm goede inzichten gekregen en nog heel veel meer.

Dit alles begon met een seminar eerder dit jaar. Business Bootcamp van Open Circles. Summier wat dingen over geschreven hier op mijn blog. Daar heb ik het hele weekend aantekeningen gemaakt in dezelfde stijl als je hiernaast ziet. Ik kreeg daar hele leuke reacties op. Een aantal mensen heb ik destijds mijn -ingescande- aantekeningen gemaild. (Zonder kosten, met liefde, maar kijk maar eens op de foto links, zou het met lukken boodschappen bij de Appie af te kunnen rekenen met liefde, haha).

Volgens manlief mocht ik dat deze keer niet meer kosteloos doen. Slik...
Op de eerste dag van het seminar ontmoette ik Tom van Creativity. Hij vroeg of hij mijn aantekeningen mocht kopen... Dat wilde ik na enige aarzeling wel, maarja, tegen welke prijs... En ik trof Reynold van de Wagenmenner die de negatieve overtuigingen welke ik nog had over mijn (zogenaamde) kunsten wist weg te nemen.

Dus, vanaf deze week ben ik zakenvrouw in wording af. Vrijdag 4 juni naar de Kamer van Koophandel. Hoe, wat, wanneer, website, werk, opdrachten, bedrijfsnaam, bedrijfsrekening en wat zo meer komt allemaal goed. Nu -terwijl ik de rest van de pagina's nog aan het inscannen ben- een koopmogelijkheid voor de 'medecursisten' van afgelopen weekend op Linkedin zetten. (met klotsende oksels, want ik vind het spannend).

Update: Hier is de link van Linkedin. Ik ben uitgescand :) En ik heb al twee mensen blij gemaakt.

Nog een update: Hoe graag ik ook geld wil verdienen, de aantekeningen zijn alleen te koop voor degenen die bij Financial Freedom Intensive zijn geweest. Voor anderen is het wellicht leuk, maar er staan zoveel zaken in waar je "bij geweest" moet zijn, om echt iets aan de aantekeningen te hebben.
Bookmark and Share

Reacties

  1. Ik zou er ook klotsende oksels van krijgen, maar wel heel erg gaaf !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klotsende oksels...hihi...dat is het begin, ze gaan vast minder klotsen verderop in je carriere als zakenvrouw ;) succes! leuk om je aanTEKENINGEN te zien zeg, ziet er supergaaf (en interessant) uit! mooi haken en dus ook mooi tekenen! ben benieuwd welke talenten je nog meer hebt....zetumop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goede aantekeningen zeg! Daar kijk je met plezier nog eens naar. Echt een goed idee om het zo te doen, dat ga ik onthouden! Denk er namelijk over om weer te gaan studeren.

    Wat super dat je daar geld mee kan verdienen zeg! Helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn hoor, zo'n man die je een duwtje in de rug geeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat leuk Christel, ziet er mooi uit.
    ik bestel ze graag bij je en heb gelijk geld overgemaakt;-). en dat je ook de aanTEKENINGEN van de de bootcamp erbij stuurt, daar maak je me ook blij mee. Ik kijk er naar uit.

    Wens je heel veel succes! caecilia

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z