maandag 24 mei 2010

Financial Freedom Intensive -in aanTEKENINGen

Nou en of was het intensief. Een driedaags financieel seminar. In het afgelopen weekend. Ik tweette en blogde sporadisch, met hele goede redenen hoor. Erg veel geleerd, heerlijk gehuild, enorm gelachen, spierpijn van het Zumba dansen, energie voor 10, dat moest ook wel met seminardagen van 10.00 tot 23.00 uur. Geld verdiend, enorm goede inzichten gekregen en nog heel veel meer.

Dit alles begon met een seminar eerder dit jaar. Business Bootcamp van Open Circles. Summier wat dingen over geschreven hier op mijn blog. Daar heb ik het hele weekend aantekeningen gemaakt in dezelfde stijl als je hiernaast ziet. Ik kreeg daar hele leuke reacties op. Een aantal mensen heb ik destijds mijn -ingescande- aantekeningen gemaild. (Zonder kosten, met liefde, maar kijk maar eens op de foto links, zou het met lukken boodschappen bij de Appie af te kunnen rekenen met liefde, haha).

Volgens manlief mocht ik dat deze keer niet meer kosteloos doen. Slik...
Op de eerste dag van het seminar ontmoette ik Tom van Creativity. Hij vroeg of hij mijn aantekeningen mocht kopen... Dat wilde ik na enige aarzeling wel, maarja, tegen welke prijs... En ik trof Reynold van de Wagenmenner die de negatieve overtuigingen welke ik nog had over mijn (zogenaamde) kunsten wist weg te nemen.

Dus, vanaf deze week ben ik zakenvrouw in wording af. Vrijdag 4 juni naar de Kamer van Koophandel. Hoe, wat, wanneer, website, werk, opdrachten, bedrijfsnaam, bedrijfsrekening en wat zo meer komt allemaal goed. Nu -terwijl ik de rest van de pagina's nog aan het inscannen ben- een koopmogelijkheid voor de 'medecursisten' van afgelopen weekend op Linkedin zetten. (met klotsende oksels, want ik vind het spannend).

Update: Hier is de link van Linkedin. Ik ben uitgescand :) En ik heb al twee mensen blij gemaakt.

Nog een update: Hoe graag ik ook geld wil verdienen, de aantekeningen zijn alleen te koop voor degenen die bij Financial Freedom Intensive zijn geweest. Voor anderen is het wellicht leuk, maar er staan zoveel zaken in waar je "bij geweest" moet zijn, om echt iets aan de aantekeningen te hebben.
Bookmark and Share

5 opmerkingen:

 1. Ik zou er ook klotsende oksels van krijgen, maar wel heel erg gaaf !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klotsende oksels...hihi...dat is het begin, ze gaan vast minder klotsen verderop in je carriere als zakenvrouw ;) succes! leuk om je aanTEKENINGEN te zien zeg, ziet er supergaaf (en interessant) uit! mooi haken en dus ook mooi tekenen! ben benieuwd welke talenten je nog meer hebt....zetumop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede aantekeningen zeg! Daar kijk je met plezier nog eens naar. Echt een goed idee om het zo te doen, dat ga ik onthouden! Denk er namelijk over om weer te gaan studeren.

  Wat super dat je daar geld mee kan verdienen zeg! Helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn hoor, zo'n man die je een duwtje in de rug geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk Christel, ziet er mooi uit.
  ik bestel ze graag bij je en heb gelijk geld overgemaakt;-). en dat je ook de aanTEKENINGEN van de de bootcamp erbij stuurt, daar maak je me ook blij mee. Ik kijk er naar uit.

  Wens je heel veel succes! caecilia

  BeantwoordenVerwijderen