Doorgaan naar hoofdcontent

En nu...


Nou, nu is het (goede) vrijdag. Over een klein uurtje komt een vriendin even langs. Manlief zit te lezen en kindlief tv te kijken (alledrie vrij, joechei). Gisteren niet naar het werk geweest. Vannacht heeeel slecht geslapen. Had allerlei dingen aan mijn hoofd, van het werk, over de "scheiding der blogs", de layout van mijn CHRISTEL blog, SEO marketing, hyves, workshops geven, wel of niet een (eBay) webwinkel, te breien slofjes uit mijn nieuw gekochte breiboek, hoe sommige mensen communiceren -of juist niet- ,het nieuwsbriefprogramma welke ik nog niet getest heb, sollicitatiebrief die ik voor het examen onderdeel Nederlands moet schrijven... Wanneer ik het hier zo lees word ik opnieuw moe -GAAP -

Voelt alsof ik een soort van jetlag heb naar aanleiding van het verzette uur. Zou dat kunnen?

Gelukkig weet ik dat ik over een uurtje wel weer een beetje bijtrek. Dat het gevoel alsof ik overreden ben door een tractor dan verdwijnt. En ik heb nog 3,5 vrije dagen voor me. Dus ik begin zo met een lijst maken met wat ik allemaal wil :) Dan is het tenminste leeg in mijn hoofd.

Er waren gisteren ook een heleboel leuke dingen. Onder andere: Bij de post zat een dikke envelop van mEET. Daarin mijn prachtige kiltspeld. Een lunchtas die ik als haaktas ga gebruiken en heel lief een prachtige bloemcreatie die op wel 10 manieren te gebruiken is -helaas niet voor mij-.
Op school was er een voorjaarsfeest waar man- en kindlief zich enorm vermaakt hebben. Ik heb wat leuke post verzendklaar gemaakt. (verjaardagskaart, kaart voor Pasen, brief voor Earth Alarm, ruim 50 gehaakte hartjes voor Vanmarieke).
We hebben heerlijk gegeten met ons vieren, kind had een vriendinnetje te spelen.
's Avonds enorm gelachen om/bij Echte Goois(ch)e meisjes. Wat een valse krengen.

En nu.... ga ik genieten van ons als gezin. Ik besef dat het een luxe probleem is dat ik over zoveel dingen nadenk. Zal alleen mijn gedachtes qua tijdstip verplaatsen naar overdag.
Bookmark and Share

Reacties

  1. goeiemorgen zeg, jij bent druk in je hoofd! en die jetlag! die heb ik ook! pffff, ik sleep mezelf vooruit om in actie komen want genoeg te doen.... of het is de tijd van de maand en de hormonen zijn me aan het plagen of nog erger een combinatie van beide! oh jee..... hmmm, hhahaha sorry wou je net allemaal weten he. ;) geniet van je "vrije" dagen en succes met alles in je hoofd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en ondertussen ook nog even je foto veranderd, zag ik net op tweetdeck =) goed man. je bent er maar druk mee ; )

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z