vrijdag 2 april 2010

En nu...


Nou, nu is het (goede) vrijdag. Over een klein uurtje komt een vriendin even langs. Manlief zit te lezen en kindlief tv te kijken (alledrie vrij, joechei). Gisteren niet naar het werk geweest. Vannacht heeeel slecht geslapen. Had allerlei dingen aan mijn hoofd, van het werk, over de "scheiding der blogs", de layout van mijn CHRISTEL blog, SEO marketing, hyves, workshops geven, wel of niet een (eBay) webwinkel, te breien slofjes uit mijn nieuw gekochte breiboek, hoe sommige mensen communiceren -of juist niet- ,het nieuwsbriefprogramma welke ik nog niet getest heb, sollicitatiebrief die ik voor het examen onderdeel Nederlands moet schrijven... Wanneer ik het hier zo lees word ik opnieuw moe -GAAP -

Voelt alsof ik een soort van jetlag heb naar aanleiding van het verzette uur. Zou dat kunnen?

Gelukkig weet ik dat ik over een uurtje wel weer een beetje bijtrek. Dat het gevoel alsof ik overreden ben door een tractor dan verdwijnt. En ik heb nog 3,5 vrije dagen voor me. Dus ik begin zo met een lijst maken met wat ik allemaal wil :) Dan is het tenminste leeg in mijn hoofd.

Er waren gisteren ook een heleboel leuke dingen. Onder andere: Bij de post zat een dikke envelop van mEET. Daarin mijn prachtige kiltspeld. Een lunchtas die ik als haaktas ga gebruiken en heel lief een prachtige bloemcreatie die op wel 10 manieren te gebruiken is -helaas niet voor mij-.
Op school was er een voorjaarsfeest waar man- en kindlief zich enorm vermaakt hebben. Ik heb wat leuke post verzendklaar gemaakt. (verjaardagskaart, kaart voor Pasen, brief voor Earth Alarm, ruim 50 gehaakte hartjes voor Vanmarieke).
We hebben heerlijk gegeten met ons vieren, kind had een vriendinnetje te spelen.
's Avonds enorm gelachen om/bij Echte Goois(ch)e meisjes. Wat een valse krengen.

En nu.... ga ik genieten van ons als gezin. Ik besef dat het een luxe probleem is dat ik over zoveel dingen nadenk. Zal alleen mijn gedachtes qua tijdstip verplaatsen naar overdag.
Bookmark and Share

2 opmerkingen:

  1. goeiemorgen zeg, jij bent druk in je hoofd! en die jetlag! die heb ik ook! pffff, ik sleep mezelf vooruit om in actie komen want genoeg te doen.... of het is de tijd van de maand en de hormonen zijn me aan het plagen of nog erger een combinatie van beide! oh jee..... hmmm, hhahaha sorry wou je net allemaal weten he. ;) geniet van je "vrije" dagen en succes met alles in je hoofd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en ondertussen ook nog even je foto veranderd, zag ik net op tweetdeck =) goed man. je bent er maar druk mee ; )

    BeantwoordenVerwijderen