donderdag 26 november 2009

Keukenprinses

Dat zou ik wel willen zijn, keukenprinses. En ik denk ook af en toe dat ik het ben. Alleen nog niet met muffins. Ze zien er leuk uit. Enig bedacht van mezelf, wat hagelslag erdoor. Alleen het bakmeel was niet zo soepel (zacht uitgedrukt). Waarschijnlijk te weinig bakpoeder (of te veel?!). En misschien was de volkoren tarwebloem ook wel iets te gezond. Wat vloeiend in de vormpjes had moeten glijden, was amper van de lepel af te krijgen. Ze roken wel heerlijk trouwens. Qua smaak leek het op volkorenbrood zonder boter, met hagelslag. Qua hardheid was het ongeveer iets van steen. Deeg uit de bak krijgen vergde een schoonmaaksponsje. Dus jullie begrijpen het al, geen foto.

6 opmerkingen:

 1. grappig stukje, herkenbaar.. :)
  anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahahaha oefening baart kunst;-) en op een dag maak je de mooiste muffins en dan wel graag een foto:-))
  Groetjes Irma en een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier kun je dus echt het beste gewoon witte bloem voor gebruiken hoor ;-) en oefening baart kunst dus gewoon doorgaan, komt vanzelf goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer. Volgende keer beter. Met sommige dingen heb ik ook nog moeite. Maar ik blijf doorgaan, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed volhouden! Ooit komt er die perfecte muffin en ga je er van genieten. Als die mislukte exemplaren toch zo onverwoestbaar zijn, misschien kan je ze als decoratie gebruiken op een schaaltje? Kan je ze elk jaar weer, met Kerst ofzo, gezellig op tafel zetten met een kaarsje erbij. :-)

  Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, jammer, jammer... ook missertjes mogen geplaatst hoor! Hebben wij ook een beetje lol ;o)

  BeantwoordenVerwijderen