Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
11 november 2009

De buit van dit jaar

Dit jaar ging ik voor het eerst niet mee lopen. De rugwervelverschuivingachtig iets gooide roet in het eten. Gelukkig was mijn moeder welwillend. Dit is de buit. Natuurlijk heb ik al wat dingen gesnoept. Nu moet ik me ernstig beheersen om niet nog die bounty eruit te vissen. Of dat marsje.... mmmmmm.... 

Van de buurvrouw kreeg ze twee euro. Ook erg aardig. Ze is net naar bed gestuiterd. Ik ga lekker haar voeten masseren zodat ze een beetje tot rust kan komen. Ik heb ook nog een gaaf filmpje van haar. St. Maarten in rock-versie. Mag ik helaas niet plaatsen. 

Would you like to comment?

 1. Wij hebben dit jaar voor het eerst van ons leven Sint Maarten gevierd, kenden het allebei van huis uit niet. Maar een gezellig feest hoor, al die kinderen met zelfgemaakte lampions! En bij ons ook zo'n heerlijke zoete en grote buit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie vieren Sint-Maarten inderdaad helemaal anders dan wij hier. Dat heb ik vandaag gemerkt. Hier is dat ook heel streekgebonden. In de stad komt Sinterklaas terwijl bij onze grootouders Sint-Maarten langskomt. Zij wonen in de rand.

  Enne: ik snoep ook mee hoor. Héél slecht voor de lijn. Al die chocolade en marsepein is zo verleidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Christel,
  ten eerste hoop ik dat je rugwervelverschuivingsachtig iets (hoe verzin je zo'n woord) niet te lang roet in het eten gooit.
  Maar aangezien we hier st maarten helemaal niet kennen ben ik wel benieuwd hoe jullie die leuke lantaarn in elkaar zetten want die is op een ander feestje ook vast heel leuk!
  groetjes kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi christel ik heb mijn vegyburgers gezet bij wie dit leest is vrek als je wil kun je daar es piepen ??
  lieve groet Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sint Maarten! Een heerlijk feest. Mooie lampion ook. Ik liep vroeger ook altijd. De 11e in het dorp, de 10e gingen we langs de boerderijen.
  Heb je je kunnen beheersen bij de bounty? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kronova handige juf en moeder op school heeft het patroon voor de aardbei gemaakt. Vorig jaar had ze een poes, volgens hetzelfde principe. Voor en achterkant van karton. Ogen (nu dan de aardbei gaatjes) geprikt. Vliegerpapier erachter. Lange baan ingeknipt karton ertussen en een ijzerdraadje eraan. Jij bent zo creatief, dat je dat waarschijnlijk zonder patroon zelfs lukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Jezebelle, bedankt voor het recept. Ga het binnenkort testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Limoentje, de bounty zit nog steeds in de snoeptrommel :) Het is een wonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heey Christel,
  Bedankt voor deze omschrijving! Er vliegen inderdaad al verschillende maaksels door mijn hoofd die ik ooit wel eens zal omzetten, ;-)
  groetjes en veel beterschap
  kronova

  BeantwoordenVerwijderen