donderdag 3 september 2009

Doordeweekse donderdag

Na een ietwat raar begin van de donderdag -ik zag kindlief nog zo lekker slapen om 07.15 uur, dat ik dacht, ik ga ook nog "even" 10 minuutjes liggen, dat werd ruim een uur- waren we rond 09.10 uur op school. Thuis een slagveld aan ontbijtspullen, kleding van gisteren, volle tafel van het bezoek gisteravond, onopgemaakt bed en wat zo meer. Dat ga ik zo allemaal verhelpen meer eerst lekker een blogje schrijven.

Het mooie hart op het fotootje, kreeg ik gisteren van een collega. Een poosje geleden had ik van dag geruild met werken, zodat zij een dag vrij kon krijgen. Voor mij de normaalste zaak van de wereld qua collegialiteit. Maar van haar kreeg ik dit. Zo lief -ook nog een vogeltje erbij, met een opgerold briefje erin-. Mijn jaarcontract is 1 september ingegaan. Dus dit was nog een extra cadeautje. Vanavond hebben we werkoverleg. Daarna gaan we met een aantal collega's een hapje eten. Verheug ik me nu al op. Hoe fijn ik het altijd heb gevonden om als zelfstandige te werken, het hebben van collega's voegt toch wel heel veel toe.


Voor mezelf had ik bedacht dat ik per 1 september veel dingen zou verbeteren/aanpassen/veranderen. Dagelijks mijn Fitonics oefeningen weer oppakken. Meterstanden (gas en licht) noteren -niet dagelijks hoor- 

De kalender uit de nieuwste Flow in gebruik nemen. Mijn poederkwast een sopje geven, stoppen met peuteren aan plekjes op mijn gezicht, niet meer stressen voor het naar school gaan, eerder gaan slapen 's avonds. Dagelijks bloggen....


Op dinsdag niet geblogd. De Flow agenda zit nog -al wel uitgescheurd- in de Flow. Mijn gezicht is een maanlandschap, ik ben deze week alleen maar later op bed gegaan en natuurlijk had ik superstress vanmorgen om 08.15 uur. Dus ga ik me aan het einde van de dag gewoonweg weer concentreren op alles wat wel goed is gegaan. 


Ga nu een begin maken met het gezellig maken van ons huis -klinkt positiever dan afwassen, opruimen en stofzuigen, wat jullie?- Gisteren bracht mijn moeder mijn Hoooked Zpagetti mee. Zwart wit gestreept. Megagaaf. Met brei- en haaknaalden nummer 12. Mijn moeder had al een tasje af. Ik moet nog even verzinnen wat ik ga maken.


Voor wat betreft mijn blog. Ik zie overal van die mooie creatieve blogs, met de prachtigste foto's, inspirerende teksten, opgeruimde huizen, perfecte tuinen... Heb besloten dat mijn blog gewoonweg goed is zoals het is en gaandeweg gaat worden. Ben bijna veertig, het wordt tijd om op te houden me constant te vergelijken met anderen. Dan zal het maanlandschap in mijn gezicht binnenkort ook wel weer verdwijnen, haha.

9 opmerkingen:

 1. een frisse starter3 september 2009 om 14:49

  Christel, je hebt een prachtige blog (nouja, websit. Ik ben altijd jaloersig op jouw mooie en rustige site. Mooie foto's gezellige sfeer. Dat verslapen, dat is net wat voor mij. Ik moest er vreselijk om lachen.

  Blijf maar gewoon lekker zoals je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je blog ook super hoor! En dat twitter, is dat nou wat, ben nog niet overstag hahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sjonge... ik heb nog zo'n vijf jaar te gaan. Zal ik dan ook maar vast aan dat idee gaan wennen? ;o) (Heb er ook last van hoor!)

  Voor het maanlandschap heb ik inmiddels een oplossing die tot nu toe het meeste effect lijkt te hebben: La Roche-Posay Effaclar A.I. voor als je er wat mee wilt. Bij de apotheek vandaan.

  Wat betreft het veranderlijke en de plaatjes? Doe daar ook nog eens alle bedrijvigheid en creativiteit bij en je hebt mijn gedachtenkronkels aardig te pakken ;o)

  Maar je webbie is mooi hoor, had ik toch al eerder verteld? Ik hoop in ieder geval dat je lekker door gaat. Ja toch hé? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kadootje heb je gekregen! Hangt nu vast op een mooi plekje.

  En ik vind je blog prima zo, lekker rustig maar wel met sfeer! En je moet maar denken... de één gebruikt mooie foto's (maar niet die van het bomvolle aanrecht), de ander schrijft inspirerende dingen (maar de chaos in de administratie lees je niks over) en een close-up van een prachtige bloem verbloemt prima dat de rest van de tuin onder de meeldauw zit...

  Je moet er gewoon een beetje doorheen kijken, denk ik als ik een vergelijkbaar 'dipje' heb en anderen het 'beter' lijken te doen. Je ziet ook bij hen alleen maar (een deel van) de buitenkant.
  Groetjes Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @frisse starter, dank je wel hoor voor je reactie. Het verslapen beviel kindlief wel. Ze zei, wat lekker mama, pas om 09.00 uur naar school te hoeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Brigitta, ik vind Twitter erg leuk. Heb op mijn mobiel ook internet, dus Twitter wat af op een dag. En de (internationale) contacten die ik leg vind ik ook zo fijn. Enige nadeel is de "afleiding" door de mooie foto's, interessante linkjes etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Mama Monique, dank voor de tip. Zal eens informeren hier bij de apotheek. Heb een product gevonden wat er " intern" voor zorgt dat mijn lijf zich goed voelt. Dacht dat ik ook wel zonder zou kunnen, maar een beter testresultaat kon ik me niet wensen. En ja, ik blijf zeker bloggen. Goedkopere therapie is er niet haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Jente je hebt helemaal gelijk. Af en toe komt er onzekerheid naar boven drijven. Het hartje ligt nog naast de computer. Ga vandaag mijn hobbykamer een beetje vorm geven, krijgt ie daar een mooi plekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @allen bedankt voor de complimenten trouwens. Grappig om te lezen dat mijn blog rustig gevonden wordt. Ik vind het juist erg druk.

  BeantwoordenVerwijderen