Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 maart 2022

Bingo bij het opruimen

Wat hebben opruimen en bingo met elkaar te maken?

Afgelopen weekend ruimde ik flink op. Zaterdagavond was ik met M. en dochter sinds lange tijd weer bij de I.kea. We kochten tijdschriftenhouders. Ik dacht dat het twintig stuks waren. Maar het bleek de dubbele hoeveelheid.

En zondagmiddag vulde ik ze allemaal. Met gemak. En tijdschriften natuurlijk :) Stapels kwamen overal vandaan. Uit de schuur, de keuken en de woonkamer. 


Nou, om mijn eigen vraag te beantwoorden over de bingo en opruimen. Ik doe mee met de opruimbingo van Anita's Dagboek (<- link naar haar blog hierover). Ze vraagt 2,50 euro voor deelname en je kunt nog meedoen. 

Ik begon op de eerste dag met het uitzoeken van boeken. Via de Boekenbalie app heb ik een mooie lijst met boeken die nog geld opleveren. Dus voor mij was de 2,50 euro weer snel terugverdiend. Plus het ruimt natuurlijk heel fijn zo.

Wat te doen met alle tijdschriften?


Volgens mij heb ik wel een tijdschriften 'tik'. Via de Leestafel heb ik een (zakelijk) abonnement. Daarbij krijg ik elke maand ongeveer 20 nieuwe tijdschriften die ik mag houden. Ik gebruik ze vervolgens voor het knippen en plakken van collages. Plus bij mijn nieuwe SoulCollage® workshops, krijgen deelnemers aan de online workshops ook tijdschriften thuisgestuurd.

Ik heb volgens mij nog maar weinig geschreven over mijn opleiding tot SoulCollage® facilitator. Deze heb ik vorig jaar mei gevolgd. De eerste online workshop gaf ik eind februari en dit werd met veel enthousiasme ontvangen. 

Op maandag 11 april staat de eerstvolgende gepland. Mocht je het leuk lijken om mee te doen, dan heb ik voor de lezers van mijn blog een kortingscode goed voor 10% korting: WF4GTL
Wanneer je de code op de betaalpagina invult, wordt het automatisch verrekend.

Mocht je niet kunnen op een maandagavond, maar wel interesse hebben, mail dan even naar info@studioccc.nl Want in overleg is veel mogelijk. Zo geef ik binnenkort op een dinsdagavond een workshop voor een groep en op een donderdagochtend.

Nieuwe blog layout het rijke wijf komt binnenkort


Als het goed is, komt volgende week mijn nieuwe blog lay out online. Mijn nieuwe website www.studioccc.nl heb ik helemaal zelf gemaakt. Dat bleek iets meer werk dan gedacht *kucht

Mijn rijke wijf blog wilde ik ook over doen naar mijn nieuwe platform. Maar gezien de ruim 1400 blogposts die er bij blogger al staan, heb ik er voor gekozen om bij blogger te blijven. Ik heb iemand ingehuurd om al mijn blogs in een nieuwe layout over te zetten.

Ik moet zeggen dat het wel heel 'fancy' voelt om iemand in te huren hiervoor.

Er zal door mij uiteraard ook nog het een en ander qua teksten aangepast dienen te worden. Want ik zag dat ik nog heb staan dat ik 30,4 uren per week werk voor een werkgever :)

Would you like to comment?

  1. Ik ben benieuwd naar je nieuwe layout. Het is inderdaad flink wat werk om al die kleine en middelgrote wijzigingen door te voeren. Je blijft dingen tegenkomen. Het is net opruimen :-)
    Dank voor het noemen van mijn voorjaarsopruimbingo en dank je voor het meedoen. Alshetware heb je met je nieuwe blog ook een deel van je oude blogleven opgeruimd!

    BeantwoordenVerwijderen