Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 januari 2022

Planner de plan in hergebruik plus

Hergebruik plus

Vorige week kreeg ik van een vriendin (Adine bedankt :)) een ongebruikte planner, plus de mooie kaart.

Nog helemaal nieuw in de verpakking.

Aangezien ik nog geen agenda's heb (hahahaha) ging ik er mee aan de slag. Want de buitenkant vond ik minder mijn stijl. 

Eerst paste ik alle data aan. Lang leve de correctieroller. 

Toen beplakte ik de voorkant met plakband wat ik ooit bij Piet Hein Eek winkel kocht. Het randje aan de voorkant en de achterkant behandelde ik met witte acrylverf. 

Voor degene die nieuwsgierig is naar de binnenkant. Het is een a-journal en ik zie dat ze in de aanbieding zijn bij de grote blauwe B winkel (affiliate link).

Lijstjes, lijstjes en lijstjes


Mocht je van lijstjes houden, nou dan kun je je lol op. Ik vind het heeeeerlijk. Dus ik gebruik het niet als agenda. Maar wel als een boek vol lijstjes. Niets meer op losse briefjes (nou bijna dan :))

Hoe lang ik het ga gebruiken? Ja, dat is natuurlijk altijd de vraag hier in huize Rijke Wijf. Nu denk ik echt de rest van het jaar. Maar, ik hou van mijzelf en vergeef mijzelf mocht dat over een maand weer veranderen. 

Nou genoeg geblogd. Ik ga lekker Wie is de Mol kijken met man en dochter. Via uitzending gemist. Kopje thee en blokje pure chocola en ontspannen maar.


 

Would you like to comment?

  1. Haha, graag gedaan hoor. Je hebt er wat moois van gemaakt, bijna zonde om te gebruiken ;-) Just kidding.

    BeantwoordenVerwijderen