Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
18 november 2021

Oneindige Overvloed in de nieuwe versie met bloopers

Donderende donderdag

Mijn tassen stonden al klaar. Reepjes voor onderweg. Flesje water. Oplader, mobiel, iPad, oortjes…. 

Wekker om 07.07u. Maar helaas. Iets met een ‘rugverknettering’ waar ik afgelopen dinsdag al voor bij de chiropractor was. Dus helaas geen dag samen met Adine van het blog Lekker Leven met Minder.

Vandaag zouden we namelijk voor de 8 daagse Oneindige Overvloed nog wat laatste dingen doen. Onder andere een video.

Nou, dat was in Zoom wel een dingetje.

Flitsende achtergronden en bloopers


We wilden graag samen op de video. Dus bekeken we verschillende achtergronden.

Mijn (gebrek) aan belichting zorgde voor een heel bleek bekkie. Bij de video opname durfde ik niet te bewegen. Mijn haar verdweeen namelijk in de blauwe achtergrond haha.

We hebben erg gelachen, dat dat weer wel.

Hee, maar vorig jaar was het toch gratis?

Ja, het klopt, vorig jaar hadden we een gratis 8 daagse. Met een VIP versie, waarbij je toegang kreeg tot een bonusles. Dit jaar hebben we de bonusles uitgebreid en krijg je een soort van mini cursus uitleg van ons erbij. Wel online hoor. Maar dan soort van live zeg maar. 

En……..

Omdat wij uit ervaring weten *kucht hoe makkelijk het is, om iets te kopen, (tijdelijk) te doen en dan weer (gedeeltelijk) te vergeten….

Krijg je ook nog 12 thema ‘calls’ maanden in 2022 erbij. Hai, half Engels, maar ik kan niet zo snel op een mooi Nederlands woord hiervoor komen.

Wat we gaan doen is maandelijks een thema behandelen. Via mail, werkblad(en) en een webinar achtig iets. Allemaal gerelateerd aan overvloed. Het wordt leuk en leerzaam. 

Wat kost dat dan?

Nu maar 22 euro. Voor dit jaar EN volgend jaar samen. 

Waarom dit lage bedrag? Ja, goede vraag. Vroegen wij ons vanmiddag ook af haha. Omdat we het daar nu al aan een groot aantal mensen voor verkocht hebben :) 

Meer weten en/of ervaringen van anderen lezen? Kijk dan op Oneindige Overvloed.

Daar staat ook hoe je je aankoopbedrag terug kunt verdienen. Mocht je dat willen :)

Oh en alle tekeningen en werkbladen zijn lekker kleurrijk geschreven en getekend. Je krijgt ze als PDF in de mail bij deelname. 

Would you like to comment?