Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 november 2021

Lekker linken op LinkedIn

Ruim 10.000 mails verwijderd

Gewoon in 1x, alle mails geselecteerd en verwijderd. Ja via mijn werkaccount hoor. Want per vandaag zou mijn werkmail niet meer toegankelijk zijn. Uiteraard heb ik de mail wel nagekeken op dingen/zaken die ik wilde bewaren.

Zo ontdekte ik veel aan mijzelf verstuurde mails. Waarvan ik nu een aantal weer terugstuurde haha. In de hoop dat ik er dan niet wel iets mee ga doen. De utopie :)

Het ruimde lekker op. Net als alle bestanden ooit opgeslagen in mijn persoonlijke opslag.

Ik kan mij verheugen op het opschonen van mijn eigen mailboxen thuis. Hopelijk kan ik daar net zo rigoureus te werk gaan. 

Nieuw profiel op LinkedIN 

Vandaag paste ik ook mijn profiel op LinkedIn aan. Ik bedacht dat het dan wel heel cool zou zijn, als ik zo'n achtergrondje achter mijn foto zou hebben. Dan niet een standaard 'Canva' geval. Maar een zelf getekende. Nou.... na ruim 1,5 uur tekenen, digitaal knippen en plakken, dacht ik, had ik nu maar gekozen voor een vast sjabloon. Maar goed, het staat er. Ik pas het vast binnenkort aan.

Blog nog steeds via blogger

Ja, ik dacht echt dat ik gewoon op 1 november, mijn 1500ste blogpost op mijn nieuwe blog platform zou plaatsen. Maar ik was afgeleid. Met leuke dingen hoor. Heb weinig blogposts geschreven de afgelopen tijd en ga een en ander gewoon lekker op mijn eigen tijd/tempo doen.

Zal wel angst voor het onbekende zijn of zo haha. Want blogger is natuurlijk lekker makkelijk. En ik ben nog steeds geen blogger van beroep. Ik knutselde wel een leuke mini illustratie van een laptop.

Ik gebruik of de iMac of een iPad want ik kan weinig worden met laptops. Raak ik telkens mijn scherm aan enzo. 

Poes van slag

Verder... het uur terug is voor poes Semmie nog wat vreemd. Vandaag om 16.18u zat ze erg verontwaardigd naar mij te kijken. Voor haar was het natuurlijk gewoon 17.18 uur en dacht ze, hai, waar blijft dat eten. 

Zelf vind ik het ook nog vreemd. Elke keer het gevoel van waar is dat extra uur gebleven. Ietwat vreemd onbestendig hongergevoel zo gedurende de dag.

Oneindige overvloed

Afgelopen nacht (ik ben een avondmens :)) maakte ik de laatste tekeningen voor de 8 daagse Oneindige Overvloed die ik samen met Adine organiseer.

De mensen die vorig jaar hebben meegedaan, hebben hier al een mail over ontvangen. Ik zal binnenkort wel iets uitgebreider hier over bloggen. Inschrijven is al wel mogelijk. Ik hou het even gezien qua typen en tekenen. 

M. bracht net een reep Tony Chocolonely mee (donkere melk). Als compensatie voor de wel hele gezonde maaltijd met couscous en aubergine, bonen en amandelen. 

Dus tijd voor de joggingbroek en Netflix. Wij hebben Seinfeld herontdekt. Even lekker lachen en ontspannen. 

Would you like to comment?