donderdag 2 september 2021

Het geheim van M. de rijke gozer

Wie is die M. dan toch?

Mocht je hier al langer lezen, dan weet je dan ik vaak refereer naar M. In de beginperiode van mijn oude blog Bijna Rijk en Beroemd, schreef ik volledig anoniem. 

Later waren we op tv bij ‘Hoeveel ben je waard’, dus toen kon iedereen gewoon zien dat M staat voor Martijn. We zijn sinds 2000 een stel en hebben samen een dochter.

In het gratis e-book Het rijke wijf van twee hoog achter schreef ik uiteraard over onze avonturen samen. Van bijna een ton in de min, tot de volledig afgeloste schuld.

Rijke gozer

Zoals ik een rijk wijf ben, is hij een rijke gozer, haha. Gisteren heeft hij zijn eigen website ‘gelanceerd’. 


Bitmoji afbeelding van Martijn van der Horst met boek

Ik heel trots op hem. Hij heeft alles zelf gemaakt. In het nieuwe systeem waar ik straks ook naar over ga. Dus zou ik het heel leuk vinden wanneer je een kijkje neemt op zijn website.

www.martijnvanderhorst.nl - Allerlei informatie over geld, geluk en gezondheid. 

Zijn gratis e-book is al vier keer gedownload (waarvan 1x door mij en 1x door hemzelf :)). Hij gaf aan dat hij nu snapt, hoe leuk het is om dat te ervaren. 

Terwijl ik een blogje typ, is hij nog dingen op zijn site aan het aanpassen. We zien namelijk net dat bij de foto van zijn blogs (Ja ja, hij blogt ook), nog een fotootje van ons samen staat. Wel gezellig, maar niet de bedoeling.

Wanneer je wat typefouten of andere vreemde dingen tegenkomen, laat het hem weten.

Mocht je zelf een gratis site willen maken, dan kan dat via deze link (<- gratis uitnodiging). Bij vragen hierover, mail mij gerust. Dan stuur ik je de link voor alle ‘tutorials’ om je site te maken. 

Dan is het nu tijd om mijn weekend in te laten gaan. Nu nog 3 dagen weekend en binnenkort veeeeel langer.

1 opmerking:

  1. Mooi om te lezen, zo'n liefdesverklaring! ;-) En je laatste zin maakt me nieuwgierig. Goed nieuws of slecht? Of zijn je plannen voor een levenslang weekend waar geworden? Ik wens je voor nu een fijn weekend - ben zelf ook net aan het mijne begonnen - in nachtpon, deur naar de tuin open, rustig ontbijten...

    BeantwoordenVerwijderen