Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
29 augustus 2021

The Cosmic Ordering Service en boekenbalie app

Boekenbalie

Gisteren schreef ik over onze vakantie in eigen land. Bij de kringloop kan ik het niet laten om bij de boeken te kijken. Voor mezelf of te lezen, of… voor de verkoop.

Wellicht ken je de app boekenbalie al. Een aantal maanden geleden schreef iemand hier over en heb ik de app op mijn telefoon gezet. Je kunt met de app een ISBN nummer intypen of nog handiger, scannen.

Vervolgens krijg je te zien of ze van boekenbalie interesse in het boek hebben, plus het bedrag wat ze je bieden.

Ik heb het uiteraard getest, gezien het grote aantal boeken thuis, had ik zo 25 euro aan boeken. Doos vol verstuurd en de uitbetaling volgde snel. 

Jezelf rijk rekenen

Ik had de hoop dat ik vele pareltjes bij de kringloop zou vinden, geschikt voor de verkoop. Maar ik rekende mijzelf rijker dan de werkelijkheid was haha. Ondertussen heb ik nog maar 1 boek geschikt voor de verkoop. 

The Cosmic Ordering Service

Boek the cosmic ordering service

Wel vond ik een gaaf boek met de titel The Cosmic Ordering Service <- Affiliate link naar het ebook voor maar 3,99 euro 

Oh en Blogger draait de foto’s, ik ben te lui om ze terug te draaien, sorry.

Ik ben nu halverwege en het is een gaaf idee. Je bestelling (wens) doorgeven aan de Universele Pakketten Service. Uiteraard heb ik in het verleden al veel ‘besteld’. Een partner, een baan, een huis, mijn paarse Panda en nog veel meer. 

Mocht je het geen probleem vinden om in het Engels te lezen dan vind ik het een aanrader.


Would you like to comment?